Yöneticinin yalan beyanda bulunması
merhaba ;
İş yerinde takım liderim beni hiç sevmez ve sürekli beni ezer. Her neyse buna bir şekilde katlanıyorum ve işe devam ediyorum.
Fakat dün iş yerinde bir müşteri bana ürün le alakalı bir soru sordu ben konuyu fazla bilmediğim için takım liderimle görüşüp bilgi aldım ve bunu müşteri ile paylaştım. Gün sonu müşteri gelmiş beni şikayet etmiş vermiş olduğum bilgi yanlışmış.
konu hakkında bana yazılı uyarı verildi ama bende bu bilgiyi yöneticimden alıp söylediğimi savunmamda belirttim.Fakat bu günde yöneticim kendisinin böyle bir bilgi vermediğini insan kaynaklarına söylemiş olduğunu öğrendim. Bu durumdada hem yanlış bilgi verdim hemde yalancı oldum.
E şimdi de bunu kanıtlayamıyorum ne yapabilirim yardım edin lütfen...
- - - Updated - - -
ayrıca yöneticiler istedikleri gibi yazılı uyarı verebilme hakkına sahipler mi. yok iş yerine uygunsuz giyinmiş yok azıcık sakalı varmış.yok sesli gülüyormuş diye iş yerinin huzurunu bozuyormuş bu nedenlere sırasıyla yazılı uyarı verildikce her nekadar bunların karşılığı versemde artık olay laçkalaştı göze batmaya başladım. nasıl şikayet edicem bu yönetiçileri.biliyorsunuz 3 yazılı uayarı işten kavulma sebebi lütfen yardım
Cevap: Yeneticinin yalan beyenda bulunması
cevap bekliyorum lütfen yardım