Çalışmıyorum hakkımda icra kararı var. Yeni işe gireceğim, ilk maaşıma haciz gelir mi?
Merhabalar
Kredi kartı borcumu ödeyemediğim için 3 bankadan ayrı ayrı icra dosyam var. Ancak önümüzdeki ay başında sigortalı olarak işe başlıyacağım. Maaşımı hemen icra kesintisi uygulanır mı?
Ayrıca iş yeri iş ile alakalı bazı harcıra maaş hesabıma yatıracak bu harcıra bloke edilebilir mi?Teşekkürler
Cevap: Çalışmıyorum hakkımda icra kararı var. Yeni işe gireceğim, ilk maaşıma haciz gelir mi?
Yeni başlayacağınız işyerinizin öncelikle banka tarafından tespit edilerek İcra Müdürlüğü tarafından maaş haciz bildirisi gönderilmesi gerekiyor.
- - - Updated - - -
İşyerinizin tespiti halinde maaşınızdan 4/1 oranında icra kesintisi yapılır. Ayrıca daha fazla kesinti yapılmasını istiyorsan muvafakat verme hakkın var. Böylece ödeyeceğin faiz azalmış olur.
Cevap: Çalışmıyorum hakkımda icra kararı var. Yeni işe gireceğim, ilk maaşıma haciz gelir mi?
Alıntı:
Koray Bülbül rumuzlu üyeden alıntı
Yeni başlayacağınız işyerinizin öncelikle banka tarafından tespit edilerek İcra Müdürlüğü tarafından maaş haciz bildirisi gönderilmesi gerekiyor.
- - - Updated - - -
İşyerinizin tespiti halinde maaşınızdan 4/1 oranında icra kesintisi yapılır. Ayrıca daha fazla kesinti yapılmasını istiyorsan muvafakat verme hakkın var. Böylece ödeyeceğin faiz azalmış olur.
Peki iş yerinin iş yeri için kullanacağım ödenekler ile ilgili bir bloke söz konusu olur mu?
Çedaş tarafından icraya verilmek memur olmaya engel midir?
Merhabalar bi arkadasima kefil oldum magzadan esya aldi bi kac taksit yatiramadi bana maas hacizi geldi ayin 3 ünde 2 defa toplamda 900 Tl kesinti oldu 250 si maasimdan 250 de prim yatmisti o gun ondan kesinti oldu bugun ayin 7 si hukuk bürosunu aradim ve para henuz hesabimiza gecmedi diyorlar boyle bisey olabilirmi ne yapmam lazim ??
Alıntı:
dreamtex25 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar bi arkadasima kefil oldum magzadan esya aldi bi kac taksit yatiramadi bana maas hacizi geldi ayin 3 ünde 2 defa toplamda 900 Tl kesinti oldu 250 si maasimdan 250 de prim yatmisti o gun ondan kesinti oldu bugun ayin 7 si hukuk bürosunu aradim ve para henuz hesabimiza gecmedi diyorlar boyle bisey olabilirmi ne yapmam lazim ??
İşyerinize sorun maaşınızdan yapılan kesintiyi icra dosyasına ne zaman ödeyeceklerini, henuz dosyaya yatırmamışlardır yapılan kesintiyi.