mrb..Motosiklet ehliyeti sınavı öncesinde sınava 3 gün kala kurstan ders alırken trafik kazası geçirdim bu konuyla ilgili bir kaç hukuki sorum mevcut cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim.Konuyu şöyle anlatmak istiyorum salı günü direksiyon sınavı için kursa gittim salı günü ilk motosikletle eğitimi alıcaktım kurs merkezinde bekliyordum motosiklet kurs hocası saat 2 de çıkcağımıızı söyledi sonra saat 2:15 oldu hoca kaskları getir dedi hizmetliye hizmetli kask yok dedi hoca da bekliyordu bende hocam sorun değil dedim kask kasksız gitmeyi kabul ettim rızamla kurs müdürüde aynı odada kask olmadığını biliyor ve kasksız kurs pistine gidiyorduk, gitmeden yolda bir motosikletçiye uğradık motosikletçi bana 200 tl verdiniz kask için bize gelen kasklar 300 tl 2 kask için dedi sizinkiler gelmedi dedi.Yani sipariş vermişler ama gelmemiş.Neyse biz yola çıktık hoca kasksız ceketsiz eldivensiz bendede aynen hiçbir şey yok ve kus hocası en az 60 yaşında yolda giderken rahatsızlandı hava çok rüzgarlıydı yeni hastlalıktan çıktım dedi neyse kurs pistine vardık hoca kıpkırmızı ondan sonra hoca bana motosikletin nasıl çalıştığını falan filan her şeyini anlattı bende hoca rahatsızlandı diye ben tek yapabilirmiyim diye sordum yap dedi sonra 1 kaç tur attım geri geldim sonra yine tekrarladım hocanın yanına geldim biraz daha tekrarlıyım dedim daha iyi olur diye sonraki sürüşümde kaza yaptım hoca yoktu tabi o kurs pistinde bir büfede oturuyordu kurs pistinde hiç birlikte sürmedik ben kaza yapınca yoldan bazı araçlar ambulans aradı 1,5 ay tedavi gördüm her tarafım kesildi kafam kesildi boynum ellerim kesildi boynumdaki kesik ve göğsüdeki kesik çok fazla.Hayatımda ilk defa motor kulladım kurs pistinde kaza yaptım her şeyi eksiksiz anlattım kendi hatalarım vardı kasksız binmeyi kabul ettim kask olsa basit sıyrıklarla atlatcaktım sadece ellerim kesilcekti.Üniversitedeyim vizelerden 1 GÜN önce kaza yaptım tüm derslerden kaldım çekmediğim ağrı kalmadı üniversiteyi dışarıda okuyorum ailem perişan oldu.Ben hatamı fazlasıyla çektim kursun da biraz çekmesini istiyorum.Hastanede ifademi aldılar.Sonra telefonuma mesaj geldi 9. ayda mahkeme var gelmezseniz zorla getirilirsiz diye