Cevap: Kavga İçin Dava Açacağız
Yardimci olacak bir arkadas yok mu
Şikayetinizi yapın başbakan hakkındaki sözleri için de ayrıca ihbarda bulunun ceza almaması için bir sebep yok.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Şikayetinizi yapın başbakan hakkındaki sözleri için de ayrıca ihbarda bulunun ceza almaması için bir sebep yok.
Ben soyle diyecegim mahkeme de
"Sahis abime saldirmistir ve abim eve geldi o anda ne yapacagimizi bilemedik darp raporu almak aklimiza gelmedi. Ancak ben sahisa whatsapp adli uygulama uzerinden mesajlasirken itiraf ettirdim hatta numarasini degistirmesin diye videolu cekim yaptim. Sayin Hakim bu sahisin agzindan kufur eksik olmaz sosyal medyada basbakan dan tutun hukumete kadar herkese kufur ediyor onlarinda ekran goruntulerini aldim"
Bunlari diyecegim. Insallah 5 yillik denetimli serbest birakilmaz. Ilk davayi kazanirsak maddi tazminat davasi acabilir miyiz? Bu sahisi 5 yil denetimli serbestlik ile salarlar mi?
Alıntı:
Güven Sayar rumuzlu üyeden alıntı
Ben soyle diyecegim mahkeme de
"Sahis abime saldirmistir ve abim eve geldi o anda ne yapacagimizi bilemedik darp raporu almak aklimiza gelmedi. Ancak ben sahisa whatsapp adli uygulama uzerinden mesajlasirken itiraf ettirdim hatta numarasini degistirmesin diye videolu cekim yaptim. Sayin Hakim bu sahisin agzindan kufur eksik olmaz sosyal medyada basbakan dan tutun hukumete kadar herkese kufur ediyor onlarinda ekran goruntulerini aldim"
Bunlari diyecegim. Insallah 5 yillik denetimli serbest birakilmaz. Ilk davayi kazanirsak maddi tazminat davasi acabilir miyiz? Bu sahisi 5 yil denetimli serbestlik ile salarlar mi?
Daha önce sabıkası yok ise büyük ihtimal Hagb kararı verilir. Maddi ve manevi tazminat davası açma hakkınız var.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Daha önce sabıkası yok ise büyük ihtimal Hagb kararı verilir. Maddi ve manevi tazminat davası açma hakkınız var.
Kesinlikle içeri tıkılmasını istiyoruz. Şiddeti ve küfür seven biridir. Mahkemeye şunları da diyeceğim "sayın savcı ve hakimim gördüğünüz gibi kanıtlarda şahsın darp ettiği, hakaret ettiği ve aynı zamanda kanıtlar ile beraber sosyal medya da başbakan vs. gibi bir çok insana küfür ettiğini görüyoruz. Sizce böyle birinin 5 yıl denetimli serbest bırakılmasına göz yumulabilir mi?"
Böyle bir olayda tazminat davasından ne kadar alabiliriz? Tazminat davası ne kadar zamanda sonuçlanır?
Mahkemeler her küfür edeni hapse atsalardı. Bütün ülke açık hava hapsi olurdu. Siz şikayetçi olursanız, mahkeme sadece size karşı işlediği suçlardan ceza verir. Size hergün küfretse hergün şikayetçi olsanız. O şahsa hapis cezası verilsede yine hapse girmez. Manevi tazminat rakamları çok komik düzeylerde.