Yaş Büyültme Ve Soy Adı Değiştirme
Merhaba saygı değer büyüklerim,
Ben 02/07/1998 doğumluyum yaşım 16
Annem ile babam ben 1-2 Yaşları arasındayken boşanmışlardı.
Ve o yaşımdan beri babam beni arayıp sormadı yani hiç görmedim babamı.
Ancak 14 yaşında annem ile tartıştığımda babamın yanına gitmek istedim ve yanına gittim
1 ay kadar yanında kaldıktan sonra okulum için annemin yanına döndüm.
Okul bittikten sonra beni alacağını söylemişti ve okul bittikten sonra yanına gittim ve beni yanından kovdu.
Babamın durumu gayet iyi ancak bana "Ben sana bakamam" lafını kullandı.
Babamdan bir tane daha kardeşim var geçen günler arasında babama facebook yoluyla mesaj atarak kardeşimin telefon numarasını istedim
kendisi beni hiç bir sebep yokken facebook'tan bile engelledi. ben bu adamın soyadını taşımak istemiyorum ve araştırmalarım sonucunda 18 yaşımı geçtikten sonra soyadımı değiştirebiliyorum ancak ben bu psikolojiyle 2 sene daha bu soy ismini taşıyamam. taşımakta istemiyorum bunun sonu intihara gidiyor artık babam yüzünden yaşadıklarım çok ağır ve kötü şeylerdi. soyadımı değiştirmek için yaşımı büyültmek istiyorum bunun için neler yapmam lazım yaşımı büyültmek için yollar nelerdir.
bu yolda anneminde onayı var izin veriyor. şu facebook'tan engelleme olayınıda göstereyim sizlere kötü bir kelime kullanmadığım halde bu yapıldıysa benim psikolojimin ne olmasını bekliyebilirsinizki ?
http://i.hizliresim.com/QX3B8G.png
gördüğünüz gibi ilaveten kardeşimi facebook yoluyla aradığımda bulamıyorum ancak alakasız bir facebook adresiyle arama yaptığımda çıkıyor.
kardeşim 12 yaşında ve beni engellemesi için hiç bir sebep yok ve beni çok seviyor bu kardeşim. ancak babam onun facebook'undan beni engelliyor ve kardeşleride engelliyor. lütfen yardım edin bu adamın soyadını taşımaya takatim kalmadı artık değiştirmek istiyorum. yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler.
Cevap: Yaş Büyültme Ve Soy Adı Değiştirme
güncel lütfen yardım edin