Merhaba devlet memuruyum ailemin yaninda ikamet ediyorum bir bankaya olan borclarim nedeniyle maasimdan mi kesim yapilir yoksa ailemin üzerine olan eve haciz islemimi uygulanır cevaplariniz için şimdiden tesekkur ediyorum
Printable View
Merhaba devlet memuruyum ailemin yaninda ikamet ediyorum bir bankaya olan borclarim nedeniyle maasimdan mi kesim yapilir yoksa ailemin üzerine olan eve haciz islemimi uygulanır cevaplariniz için şimdiden tesekkur ediyorum
maaşın 4te 1 ine elveda.. borç miktarı çok fazlaysa incitmeden isteyebilirler ama az miktarsa canınızı almak için her yola başvurabilirler..
Kısaca her gün telefonda taciz ederler tehditkar msj lar gelir eve gelip icraya deger malı icra ederler dediği gibi küçük borçsa rahat bırakmıyorlar bu arada maaş 4/1 ni icra yaparlar alıyorsanız ikramiye döner sermaye parası gibi onların tamamına icra gelir borç azsa aile yanında iseniz maaşın tamamına işlem yaptırın kurtulun kısa sürede derim bu benim sahşi düşüncem Allah tez zamanda kurtarsın inşallah
Yorumlariniz için teşekkürler ancak benim sormak istediğim bir öncelik sirasi yokmu ne bileyim önce maaş daha sonra haciz gibi
Böyle bir sıralama yok, alacaklı taraf alacağına ulaşmak için malvarlığınıza -kanunun elverdiği sınırlar içerisinde- haciz koyabilir. Hacizli malların da satışını isteyebilir.