Cep Numarasından Rahatsız Edilme
Merhabalar, ben bugün chat yaparken bir kadın bana cep numarasını verdi beni ara dedi.Aradım sesi gelmiyordu kapattım. Sesinizi alamadım dedim sonra bana chatten şimdi ara dedim yine aynısı oldu. Aramayı bıraktım ayrıca cep telefonuma ara diye mesajlar geldi.Daha sonra saat 5 gibi 2 cevapsız vardı.Aradım bir adam çıktı neden aradınız dedi?. Ben de kusura bakmayın yanlış numaraymış dedim kapattım.
Adam sürekli mesaj attı ara ara yoksa polise gidiyorum diye.Aradım bu benim karımın telefonu neden 6 defa üst üste aradınız falan dedi.Ben de yanlış numarayı aramışım özür dilerim karınız olduğumu bilmiyordum dedim. Adam polise vericem orada görüşürüz dedi.
Ben her hangi bir hakaret taciz ya da benzeri bir şeyde bulunmadım.Sadece ilk aradığımda sesini alamadığımdan alo alo dedim.Ayrıca bana chatten tel numarası veren de muhtemelen o kadın değildi işletildim. Ayrıca telefonuma gelen ara beni diye yazan mesajları da sildim Şimdi bazı sorularım olacak.
1. Bu yaşadığım sıkıntıda benim açımdan suç teşkil edecek bir şey var mı?
2. Polisin Cep telefonundan adres tespiti yapma yetkisi var mı?
3. Eğer numaramdan adres tespiti mahkeme iznine bağlıysa ve mahkeme ya da diğer ilgili makamlar
bu kadar basit bir şeyden dolayı izin verir mi? Hangi durumlarda ilgili makamlar numaramdan adresimi tespit eder?
Cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım edin.
Cep Telefonundan Rahatsız Edilme
Merhabalar, ben bugün chat yaparken bir kadın bana cep numarasını verdi beni ara dedi.Aradım sesi gelmiyordu kapattım. Sesinizi alamadım dedim sonra bana chatten şimdi ara dedim yine aynısı oldu. Aramayı bıraktım ayrıca cep telefonuma ara diye mesajlar geldi.Daha sonra saat 5 gibi 2 cevapsız vardı.Aradım bir adam çıktı neden aradınız dedi?. Ben de kusura bakmayın yanlış numaraymış dedim kapattım.
Adam sürekli mesaj attı ara ara yoksa polise gidiyorum diye.Aradım bu benim karımın telefonu neden 6 defa üst üste aradınız falan dedi.Ben de yanlış numarayı aramışım özür dilerim karınız olduğumu bilmiyordum dedim. Adam polise vericem orada görüşürüz dedi.
Ben her hangi bir hakaret taciz ya da benzeri bir şeyde bulunmadım.Sadece ilk aradığımda sesini alamadığımdan alo alo dedim.Ayrıca bana chatten tel numarası veren de muhtemelen o kadın değildi işletildim. Ayrıca telefonuma gelen ara beni diye yazan mesajları da sildim Şimdi bazı sorularım olacak.
1. Bu yaşadığım sıkıntıda benim açımdan suç teşkil edecek bir şey var mı?
2. Polisin Cep telefonundan adres tespiti yapma yetkisi var mı?
3. Eğer numaramdan adres tespiti mahkeme iznine bağlıysa ve mahkeme ya da diğer ilgili makamlar
bu kadar basit bir şeyden dolayı izin verir mi? Hangi durumlarda ilgili makamlar numaramdan adresimi tespit eder?
Cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım edin.
Cevap: Cep Telefonundan Rahatsız Edilme
Bence sen bi sıkıntı yaşamazsın gbime geliyor. Ses kaydını dinleseler eger senin özür dilediginide anlarlar zaten ama iş oraya kadar bile gitmez.
- - - Updated - - -
Eger adam ugraşırsa bu senin söylediklerini yapabilir ama anlattıgına göre senin korkacagın bir durum yok.
- - - Updated - - -
Hkaret taciz herhangi bir durum yok diyorsun...
Cevap: Cep Telefonundan Rahatsız Edilme
Arama saatlerine ve arama sıklığına göre telefon aramaları da rahatsız edici olabilir.
Bu durumda şikayet hakkı hattı üzerine kayıtlı kişidedir.
Polisin re'sen arama kayıtlarını istemesi mümkün olmamakla birlikte, bu iş savcılığındır.
Aradığınız numara gerçekten hatalı ve aranılan şahıs gerçekten rahatsız olmuş olabilir.