Karaktersizce davrandım cezam ne olur yardım istiyorum
merhaba,
çok fazla uzatmadan ve can sıkıntısı yaratmadan kısaca bahsedeceğim. öğrenciyim. karaktersizce davranıp eski sevgilimin (öğrenci) bana göndermiş olduğu müstehcen içerikli fotoğraflarını tekrar ona göndererek benimle son kez görüşmesi için tehdit ettim. internete koyarım bilmem ne dedim. ama asla öyle bir şey olmadı. yani bir yerde paylaşılmadı. bu tehditte tamamen çocukca masum bir şeydi. yani sadece son kez görüşmek istemiştim benimle görüşmüyordu. aldatıp terketti beni çünkü. o yüzden böyle bir şey yaptım. tabii şikayet edildim. polis mahkeme kararıyla ve benim kendi rızamla evime gelip telefon ve bilgisayarıma el koydu. inceleme kararı aldı. ben fotoğrafların hepsini silmiştim evvelden. yani eski sevgilime ait bilgisayarımda kayıtlı herhangi bir fotoğraf yok. müstehcen veya normal olarak. tehdit derken bu tehdit aylarca sürmedi. 1 2 günlük bişey. yani tehdit mesajlarında bana para vereceksin, şu dediğimi yapacaksın tarzında değil, sadece son kez görüşmek istediğimi belirten mesajlar. mesaj karşı tarafın telefon kayıtlarında mevcuttur. dediğim gibi art niyetli yapılan bir şey değil. sadece göz korkutma ve son kez görüşebilmek maksadıyla yapılmış bir şey. karaktersizlik kabul ediyorum. yaptığım bana yakışmadı. o anki terkedilme psikolosijiyle yanlış davranıp hatalı hareket ettim. yapılan şey karşısında kim ne derse desin haklıdır. tabii yaşadığımız şeylerin boyutu farklı. o noktalara hiç girmiyorum. bahane yaratmaya yüzüm dahi yok. kısa ve öz olarak olay bundan ibarettir. cezam ne olur ve nasıl davranmalıyım kısaca.
ilgi gösterenlere teşekkür ederim.
Cevap: Karaktersizce davrandım cezam ne olur yardım istiyorum
Ceza kanununda şantaj suçu var.hukukçu olmadığım için sonuç ne olur bilmiyorum.
Cevap: Karaktersizce davrandım cezam ne olur yardım istiyorum
yardımcı olabilecek kimse var mı..