-
Vasi ile ilgili
Öncelikle merhabalar benim sorum şu olucak benim bir tanidigim (bayan) var eşi yatalak hasta ve hafiza problemi var. Eşinin dier evliliginden olan cocuklari öz annelerinden kalan bir arsayi satmak icin babalarininda imzasina ihtiyac duymuslar babalarinim yas kemale erdigi icin heyet raporu istenmis ve heyetin verdigi raporda dogru kararlar veremedigi gözlenmiştir bu yuzden vasi davası acılmış ve davayi acan kişi (oğlu) hiçbir şekilde babasinin bakimini vs yapmamakta eşide yaklasik 10senedir bakimini yapiyor ve resmi nikahla eviler eşinin vasiliği kendi üzerine alabilmesi icin ne yapması gerekli hangi mahkemeye ne davasi acmasi gerekli ve şu anda eemekli maaşıda bddk tarafindan kesilmiş durumda tam olarak ne yapacagimizi bilmiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim teşekkurler simdiden.
-
Cevap: Vasi ile ilgili
Ayrıca bir dava açmaya gerek yok açılan davaya katılıp vasi olmak istediğini gerekçeleriyle yazıp dilekçe ile versin diğer adayların vasi olarak atanmalarına itirazlarını da gerekçeleriyle belirtsin duruşmaya da katılıp sözlü olarak hakime izah etsin.