Birlikte olunan kadının tecavüz suçlaması
Merhabalar
kardeşimin başından şöyle bir olay geçti:
Birlikte olduğu (msn den tanıştığı)başka ilçeden bir bayanla 2-3 hafta bilikteliği oluyor. Ama bu ilişki sonrası kız arkadaşı tecavüz edildi bana diyerek şikayetçi olacağını söylemiş ve 2 haftadr konuşmuyorlarmış
Kardeşim vajinal ilişkiye girmediklerini ama sadece seviştiklerini söylüyor. Bu durumda kardeşimi dava etme hakkı var mıdır?
Kardeşim sizce ne yapmalıdır?
Bu olayın duyulması da itibarımızı zedeleyecektir zira burası küçük bir ilçe... Avukata bile sormaya çekindik dedikodusu çıkar diye
Vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkür ediyorum
Re: Birlikte olunan kadının tecavüz suçlaması
Şu aşağıda reklamı görülen arkadaşlık siteleri bu olaylara meydan veriyor olmasın sakın?
Ben anlayamıyorum artık bu cinsel saldırı taciz olaylarını.. Kadın/kız; erkekle ilişkiye giriyor sonra tecavüze uğradım beni darp etti vs.. Bence savcı ve hakimlerin bu olayları bayanların sızlanmalarına göre değil de iki tarafın da ihmali olabileceği hususunu değerlendirerek yargılamaları lazım..
Yoksa bu mantıkla adam karısıyla cinsel ilişkiye girer sonra kadın gider ben istemeden kocam benimle zorla ilişkiye girdi der çıkar işin içinden..
Kadınları her ne durumda olursa olsun %100 mağdur gösteren bir ceza yasamız var bence..
Şu aşağıda görülen reklamın bizle ilgisi yok. google reklamı onlar. Kız arkadaş lafı geçince otomatik çıkıyor. Başka forumda başka reklam çıkar.
Alıntı:
Av.Ragıp Atay rumuzlu üyeden alıntı
Şu aşağıda görülen reklamın bizle ilgisi yok. google reklamı onlar. Kız arkadaş lafı geçince otomatik çıkıyor. Başka forumda başka reklam çıkar.
Aşağıya baktım,reklam değilde Ragıp bey var.:o :o