Danıştay da esas tan havale edilen dosya ne zaman sonuçlanır
İyi günler sayın hukukçular ve hukuk severler. Benim danıştay 5. dairede 2011/8432 esas sayılı dosyam var YD yok.uyaptan sorguladım aşağıdaki gibi bir yazı yazıyor.Tahminen bu dava ne zaman sonuçlanır. İlgilerinize teşekkür ederim.
(26/05/2014 ) , Esastan Havale Edildi ( Dosyanız incelenmek üzere Tetkik Hâkimine verilmiştir. İnceleme tamamlandıktan sonra heyet tarafından dosyanız hakkında esastan karar verilecektir. )
Cevap: Danıştay da esas tan havale edilen dosya ne zaman sonuçlanır
En geç bu ay sonu ya da Temmuz başlarında esastan karar verilir diye düşünüyorum.
cevabınız için teşekkür ederim.
Alıntı:
Çobanoğlu rumuzlu üyeden alıntı
En geç bu ay sonu ya da Temmuz başlarında esastan karar verilir diye düşünüyorum.
sayın çobanoğlu . danıştay 12. dairede ki 02/10/2013 tarihli dosyam tetkit hakime ne kadar sürede tahmini havale edilir?
Alıntı:
alper05 rumuzlu üyeden alıntı
sayın çobanoğlu . danıştay 12. dairede ki 02/10/2013 tarihli dosyam tetkit hakime ne kadar sürede tahmini havale edilir?
Benimde 2012 aralık ayında danıştaya temyize yolladıgım ve işleme alınmış dosyama her telefon açtıgımda 3 yıl civarı sürede sıra gelir denmişti.
Ve gecen ayın başında tetkik hakiminin incelenmesi aşamasına gelmiş ve 2 ay içinde de karar çıkar deniyor.
Sizde sanıyorum 3 yıl civarı bir süre hesaplamalısınız dosyanız danıştaya gittikten sonra.
Alıntı:
KAPTANELVIS rumuzlu üyeden alıntı
Benimde 2012 aralık ayında danıştaya temyize yolladıgım ve işleme alınmış dosyama her telefon açtıgımda 3 yıl civarı sürede sıra gelir denmişti.
Ve gecen ayın başında tetkik hakiminin incelenmesi aşamasına gelmiş ve 2 ay içinde de karar çıkar deniyor.
Sizde sanıyorum 3 yıl civarı bir süre hesaplamalısınız dosyanız danıştaya gittikten sonra.
KAPTANELVIS;528213 arkadaşım. siz ne zaman danıştaya göndermiştiniz. ne kadar sürede sıra geldi.
avukatımın yetersiz olduğu belli.
yd istememmiş beyefendi.
geçte olsa yd isteyecem.
çünkü: bana atfedilen suçlamaların en az 10 dan fazla delili var kanıtı var. bunlar sonradan ortaya çıkan bilgi ve deliller.
işe yararmı onu bilemiyorum.
sizce benim dosyama süre ne zaman gelir. saygılar