Apartman Yönetiminin denetlenmesi nerede yapılacaktır.
39 daireli bir apartmanda denetçi olarak görevlendirildim. 3, Ayın sonunda Yöneticiden denetlenmek üzere defterleri istediğimde, "Sana defterleri vermem gel evimde kontrol et" cevabını aldım. KMK unda buna bir açıklık getirmemiş, yönetici haklımıdır. Noterden defterleri incelemek üzere ihtarname ile istersem noter masrafları için ödeyeceğim bedeli Apartman yönetiminden mi, yöneticinin şahsındanmı tahsil edebilirim.
Cevap: Apartman Yönetiminin denetlenmesi nerede yapılacaktır.
Alıntı:
hicap40 rumuzlu üyeden alıntı
39 daireli bir apartmanda denetçi olarak görevlendirildim. 3, Ayın sonunda Yöneticiden denetlenmek üzere defterleri istediğimde, "Sana defterleri vermem gel evimde kontrol et" cevabını aldım. KMK unda buna bir açıklık getirmemiş, yönetici haklımıdır. Noterden defterleri incelemek üzere ihtarname ile istersem noter masrafları için ödeyeceğim bedeli Apartman yönetiminden mi, yöneticinin şahsındanmı tahsil edebilirim.
cevap veren yokmu?
Cevap: Apartman Yönetiminin denetlenmesi nerede yapılacaktır.
Yöneticiden evrakları tutanak ile alıp tutanak ile teslim ederek, hesapları ve genel yönetim işlerini denetleyebilirsiniz. Yönetici evrakları size tutanak ile teslim etmelidir. Yönetici defterleri teslim etmiyorsa KMK toplantıya çağırıp bilgilendirin.