İstanbul 5.aĞir ceza mahkemesİ 13 yil ceza aldim
merhaba !
2009 yilinda eskİ eŞİmİn benİ İnternetten taniŞtiĞi bİrİsİ İle evİ terk ederek İzmİrden İstanbula gİtmek suretİ İle aldatmasi İle baŞlayan ve sonradan Çocuklar İÇİn bariŞmamiz ve bu Şahisla plansiz bİr Şekİlde tesadÜfen karŞilaŞtiĞimizda yumruklaŞmamizla adliyelik olduk. Şahis bİraz bu yollari bİlİyor olsa gerek kİ Şİkayetİ ve eskİ eŞİmİn tekrar bu Şahisla İŞbİrlİĞİ yapmasi bİzİ 5.aĞir ceza mahkemesİnden 13 yil ceza almamiza sebep oldu. Şİmdİ devletİn bİze tayİn ettİĞİ İlgİsİz avukatlarla dava temyİze gİdecek. Sİzden rİcam bana tecrÜbelerİnİzle neler yapabİleceĞİm hukukİ haklarim ne bu konuda yol gÖstermenİz.
Cevap: İstanbul 5.aĞir ceza mahkemesİ 13 yil ceza aldim
eşiniz yüzünden basınıza daha cok ıs gelır aldattıktan sonra 10 tane cocugunuz dahı barısmamanız gerekırdı bence tabı k bkmayın konuyla ılgılı herhangı bı cevabım ve bılgım yok
- - - Updated - - -
tekrar k bakmayın cahillikle yazdım inş bu sıkıntılardan kurtulursunuz
Temyiz işlemlerine basliyacagim ceza henüz tebligat yapilmadi. Temiz dilekçesi hazırlarken tavsiyeleriniz onerileriniz nedir. Bi yardimci olsanız inanin zor durumdayım
Sadece '' yumruklaşmaya'' 13 yıl mı?
Olayın başında olsaydınız(13 yıl ceza aldığınıza göre olayı mahkeme itiştik yumruklaştık falan diye değerlendirmemiş ciddi suçlamalar var) elinizdeki avucunuzdakini satın borç harç hemen çok ciddi şekilde ve sürekli bir avukatla birlikte olayı takip edin derdim.Bu saatten sonra en azından bunu deneyebilirsiniz lakin çok bir şey değişir mi bilinmez.13 yıl cezanın şimdiki siteme göre 8 yıl civarı bir yatarı var ki olayı çok daha ciddiye almalıydınız yada bir şans bundan sonra almalısınız.Tüm olan biteni de bu işe ciddi mesai harcaması gereken avukat arkadaşla da paylaşmanız gerekmektedir.Burdan alacağınız basit bir iki fikirle yıllarca cezaevinde kalma-kalmama durumunu riske etmek pek mantıklı değil.En azından ben olsam böyle yapardım.Bilginize..
Bu sahis hic alakamış bile yokken beni cinsel saldiriylada suçlamış ama delil ve şahidi olmadan bunu iftira atarak sadece sözlü beyanıyla yapmış. Mahkeme adli tipa yollamis fakat raporda saldiriya uğranan kisim esnemeye müsaittir herhangi bir anormallik yoktur diye rapor yazmis. Hic delil yokken sadece somut ifadelerle bu kadar agir bi ceza verilirmi? 2011/358 esas numaralı karar ulaşmanız mümkün mu
Alıntı:
ozkanal rumuzlu üyeden alıntı
Bu sahis hic alakamış bile yokken beni cinsel saldiriylada suçlamış ama delil ve şahidi olmadan bunu iftira atarak sadece sözlü beyanıyla yapmış. Mahkeme adli tipa yollamis fakat raporda saldiriya uğranan kisim esnemeye müsaittir herhangi bir anormallik yoktur diye rapor yazmis. Hic delil yokken sadece somut ifadelerle bu kadar agir bi ceza verilirmi? 2011/358 esas numaralı karar ulaşmanız mümkün mu
Geçerli delillere dayanılmadan kimseye 13 yıl ceza verilmez. Ya birşeyleri eksik aktarıyorsunuz yada çok ciddi derecede bir savunma eksikliğiniz var. Diğer arkadaşların dediği gibi vakit kaybetmeden kendinize ağır ceza davalarında uzman bir avukat tutun.
Geçmiş olsun.
Herkeze teşekkürler benim avukatlık bir durumum daha önce hic olmadigi için tanidigim bildiğim bir avukat yok. Bana bu davanın temyiz aşamasında güvenilir bir avukat tavsiyesinde bulunmanız mümkün mü?