Boşanmada Haklı iken haksız duruma düştüm tazminat ve diğer tüm masraflar bana kaldı
Eşim şiddetli geçümsizlik sebebiyle boşanma davası açtı idda ettiği dayak eve bakmama çocuklara süt almama gibi konuları hem benim sahitlerim hemde kendi şahitlerinden ailesi hariç hepsi benim lehime ifade verdi tabi itiraz etti kendi şahitlerine benden korktukları için böyle ifade verdiklerini beyan etti asıl sebeb ailesi evlendiğim günden bu yana yanımda kalıyor tam beş senedir bunların hepsini ispat ettim daha sonra çocukları göstermemeye başladı eşyaların hepsini kendisine verdim mahkemeye bekarlığında aldığı arabayı benim sattığımı ailesinden 20.000 tl borç aldığımı benim kredi kartı ödene faturalarımı göstererek iddia etti daha önce aldım ama geri ödemiştim arabasıda kendi adınaydı ruhsat fotokobisini mahkemeye sundum daha sonra babamı mahkemeye verdi tehdit ediyor diye çocukları aradığımda iki yada üç kez şikayetçi oldu beni tehdit ediyor diye iki kere uzaklaştırma aldım önceleri boşanmak istemiyordum ama sonra bende boşanmak istediğimi söyledim bu kendine koruma kararı aldırdı mahkeme sonuçlandı bana tazminat ve karşı tarafın avukat ve mahkeme. Masraflarını yükledi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Cevap: Boşanmada Haklı iken haksız duruma düştüm tazminat ve diğer tüm masraflar bana kaldı
Avukatınız yok muydu.. Eğer böyle bir davaya avukatsız çıkmışsanız zaten 1-0 yenik başlamışsınız demektir. Davayı temyiz edeceksiniz.Tabi süresini geçirmemişseniz. Ama bunu bir avukatla yapmanızı öneririm.
Geçmiş olsun.