Cevap: klonlanmış imei sorunu..
Bu durmun hukuka uygun olması bana çok garip geliyor.
Ancak uygun olmalı ki benim rastladığım hiç bir hukukçu bunu garipsemiyor, normal karşılıyor.
Telefonunuz benimki gibi 12 sene önce alındığından artık ne üreticisi ne satıcısı ne faturası ne garanti belgesi kalmazsa o zaman o "tek hatla kullanmak" gibi bir şansınız da yok.
Keşke 12 sene sonra olsaydı o zaman fazla umursamaz yeni bir telefon alırdım ama ortada 11 ay önce verilmiş 1850 tl para var ben bu telefonu bu şekilde nasıl satar veya kullanabilirim ya da acil bi durum oldu başka hat takmam gerekti o zaman ne yapıcam
12 sene sonra olsaydı hiç bir hak iddia edemeyecektiniz. Şu anda hak iddia etme şansınız var.
Cevap: Klonlanmış imei sorunu..
Işte kesin bir bilgiye ulaşabilsem idda edicem ama pek emsal bulamadım kimisi 8ay 1yıldır mahkemelerde çözüm arıyor kimisi kaderine razı olmuş tek sim kartla telefonu kullanıyor
Burada sorun, adalet mekanizmamızla ilgili sanırım. Bu yüzden olsa gerek, bu tür konulara bir hukukçunun cevap verdiğine ya da bu konuda sohbet ettiğine şahit olmadım.
Çok garip adaleti aramak aylar hatta yıllar sürüyor ama başka birinin canını yakarak imei kopyalatmak 20 tl