Kastamonu'da Avukat Var mı ?
Merhabalar ,
Kayseride ikamet etmekteyim Kastamonu / Devrekani ilçesinden tarafıma açılan bir dava haksız bulunup tarafıma hapis cezası tebliğ edildi. Kayseri'deki avukatımla görüştüğümde cezayı temyize göndermek için Devrekani ilçesinde ki dosyanın fotokopileri ni daha doğru savunmak yapmak için almamız gerektiğini belirtti.
Eğer Kastamonu'da bir avukat yardımcı olmak ister ise ben vereceğim yol parasını bize yardımcı olacak avukat'ın hesap numarasını gönderip işlemi hızlandırmak istiyorum.
İsteğim : Kastamonu / Devrekani ilçesinde ki dosyanın fotokopileri alınıp ( Yaklaşık 200-300 Sayfa ) olduğu belirtildi bize kargo veya tarattırıp mail yoluyla göndermesidir.
1 Hafta temyiz süresi olduğundan dolayı biraz acele etmekteyiz.
Yardımcı olacak avukata hemen noter huzurunda vekalet gönderebilirim
Forumun yeni üyesiyim o yüzden kategorileri baktım fakat konuyu buraya açmayı uygun gördüm yanlışım var ise özür dilerim.
Herkese kolaylıklar dilerim.
Cevap: Kastamonu'da Avukat Var mı ?
Avukatınız Kastamonu Barosuyla irtibat kurup yardım isteyebilir benim bu tür bir yardıma ihtiyacım olduğunda öyle yapıyorum bir kaç meslektaşın telefonunu veriyorlar irtibat kuruyorum yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
Cevap: Kastamonu'da Avukat Var mı ?
Engin bey teşekkür ederim cevabınız için fakat yardımcı olmadılar birazdan yola çıkacaz malesef 500 tl gönderelim dedik telefona çıkan görevli malesef kimse o iş için oraya gitmez dedi.
Yapacak bişey yok sağlık olsun cevabınız için teşekkür ederim.