-
Kesinleşmiş takip
Merhaba öncelikle yardım yada tavsiyede bulunan kişilere şimdiden teşekkür ederim.Kesinlikle ama kesinlikle haklı olduğum bir icra davasında itirazım reddedildi ve icra takibi kesinleşti.Avukat artık bunun son nokta olduğu ve hiç bir yasal itiraz hakkının kalmadığını belirtti 1 duruşma yapıldı hakim benim ne dediğimi derdimi konuyu olayı anlamadan belge yok karar dedi açıkladı ben hakkımı nerde arayacağım ? ne yapabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim konuyu da aşağıda kısaca özetlemek istiyorum.
1.) bir ofis kiraladım binanın mütahitinden 1 yıllık sözleşme yapıldı.
2.) 7.ayda mütahit çıkmamı istedi sözleşme bitmemişti neredeyse hergün taciz edildim çıktım. extra emlakçı , nakliye , iş , zaman ve para kaybım var.
3.) Sonra bu adam kalan 5 ayın da kirasını istedi benden sonra kira sözleşmesine dayanarak icra takibi başlattı ben itiriaz ettim tek duruşma yapıldı.
4.) ben borcum olmadığını belirttim hakim ödeme yaptığınıza dair belge var mı dedi doğal olarak yok dedim ve kararı verdi.
tabiki belge olmayacak benden hiç kalmadığım ve zorla çıkarıldığım zaman dilimin kirası isteniyor adam beni çıkardı doğal olarak ödemedim , ödemediğim şeyin belgesi de olmayacak..konu özetle bu...
-
Cevap: Kesinleşmiş takip
Gün geçtikçe hukuğa olan inancımı kaybediyorum adam hem beni taciz etti tehdit etti sözleşme bitiminden önce çıkmak zorunda kaldım iş kaybı ve bir sürü masrafım oldu hem de kalan kiraları aldı bencen allahım bu nasıl adalet biri bana açıklasın...
-
sizi tehdit ettiğinde keşke savcılığa başvursaydınız şimdi belge sıkıntısı çekmezdiniz, insanlar o kadar alçak ve ikiyüzlü olmuş ki para için yapmayacakları bir şey kalmamış.
-
evet haklsınız pek önemsemedim konu zaten tehdit kısmı değil de benim artık ne beynim ne aklım ne bünyem kaldırıyor.Nasıl bir sistem nasıl bir ülke ve hukuk.diyorum ki hakime beni adam çıkarttı sözleşmeden önce ve orada kalmadım doğal olarak evet o dönemin kirasını ödemedim ve belgem yok olmayan bir borcun nerden belgesini bulayım sahte belge mi hazırlayayım adam diyor kesin karar belge sunamadığı için........
-
Tahliye edip anahtarı teslim ederken durumu açıklayan ve borç olmadığının yazılı olduğu bir tutanak tutmalıydınız.
-
Evet aslında bende suç var kabul ediyorum ama ama beni öyle bir sıkıştırdılar ki sattık dediler yeni biri taşınacak dediler ben şehir dışındaydım telefonla nakliyeci buldum telefonla yeni yer buldum o şekilde taşıttım doğal olarak tutanak falan bir şey yaptıramadım..ÖDENMEYECEK BİR PARA DEĞİL AMA DEDİĞİM GİBİ BÜNYEM AKLIM MANTIĞIM BU İŞİ KALDIRMIYOR ALMIYOR VE EN İLGİNCİ 1 CELSE OLDU KESİN KARAR VERİLDİ VE AVUKAT ARTIK SON NOKTA İTİRAZ MERCİ YADA YOLU YOK DEDİ..
- - - Updated - - -
şimdi benim tüm yasal itiraz haklarım bitti mi engin bey ??
-
Valla hukuka çemkireceğinize gidip mal sahibine çemkirmelisiniz çık dedin çıktım nedir bu borç diye avukatınız ne diyorsa odur diyecek bir şey düşmez bize.