ölen birisinin facesine girmiştim, internet babamın üzerine oldugu için onu ifadeye cagırıyorlar,fakat onun hiçbişeyden haberi yok
telefonla cagırdılar cagırılan ifadeye benim gitmem mümkünmüdür?
Printable View
ölen birisinin facesine girmiştim, internet babamın üzerine oldugu için onu ifadeye cagırıyorlar,fakat onun hiçbişeyden haberi yok
telefonla cagırdılar cagırılan ifadeye benim gitmem mümkünmüdür?
İfadeye çağrılan kişinin ifadeyi vereceği makama gitmesi gerekir. Ancak sizde babanızla birlikte gidersiniz, babanızla birlikte ifadeye konu olan işlemi kendinizin yaptığını beyan edersiniz.
tesekkur ediyorum.peki ifadeye gitme surecimiz kac gun acaba?dun telefonla aradi polis memuru.sehir disinda suan babam
merhabalar.pazartesi gunu ifade verilmesi icin babam polis karakoluna telefonla davet edildi acaba kac gun icinde gitmesi lazim ifadeye??
polis aradıysa zorla getirilme kararı çıkarılmış demektir ilk olarak polis arar bilgi verir şu savcı sizi çağırıyor diye onada gidilmezse ikincide polis eşliğinde zorla götürülürsün ifade verecek kişi içinde yakalama kararı çıkartılmadan gidilmesi gerekir.
Ölen kişi cinayet kurbanı ise Facebook'a bildirilmişse takip edilmiştir kimin girdiği. Lakin bunun dışında bir şeyse ve sadece o hesaba girdiysen Facebook'a ip numarası vermiyor . Seni nasıl bulmuşlar. Yada ölenin sayfasına yorum yazmışsındır gercek kimliğinle
Face ip vermez ama faceden diyelim senbenim hesabıma ya da yakınımın hesabına girersen ben senin ip numaranı elimle koymuş gibi bulabilirim.