Turkcell Ve Avea Adıma Usülsüz Hat Açılmış
öncelikle iyi günler olayı şöyle özetliyim hattımı turkcellden aveaya taşımak için 16.05.2014 tarihinde avea yetkili bayisine gittim ve hat taşıma işlemleri için kimlik verdim sonrasında aradan 4 gün geçtiğinde 20.05.2014 tarihinde adıma turkcell hattı açılmış ben 21.05.2014 tarihinde e-devlet numara sorgulamasına girdiğimde gördüm hemen turkcell bayisine gittim ve sordum bu hattın faturalı olduğunu ve galaxy s5 marka telefon alındığını söylediler hemen ertesi gün savcılığa gittim ve konuyu anlatan dilekçe verdim daha sonra 23.05.2014 tarihinde e-devlet numara sorgulamasına girdim ve aveadan adıma tam 3 adet daha hat açılmış hemen avea bayisine gittim kapanmıştı yetişemedim hemen aveayı telefonla aradım bu hatların faturalı hat olduğunu ve galaxy s5 marka telefon alındığını söyledi bayi adını sorduğumda göremediklerini söyledi ve ilgilenmediler ve tekrar gene savcılığa gittim başvuruda bulundum btk sitesine yazdım bimere yazdım halen daha sonuç alamadım şunan ayın 28.05.2014 arkadaşlar forumda yeniyim ne tür bir yol izlemem gerek lütfen yön gösterin saygılarım ile arz ederim.
Cevap: Turkcell Ve Avea Adıma Usülsüz Hat Açılmış (Lütfen Bilgi Verin)
Bu tür cihaz girişleri taahhütname ile yapılır.abonelik sözleşmesi ve taahhütname altındaki imzalar size ait değilse korkmayın.
Ayrıca cihazlar imei numaralarından takip edilip kullanıcılara ulaşılır ve cihazları nasıl temin ettikleri bilgisine ulaşılır.böylelikle cihazları kimin giriş yaptığı öğrenilir ve evrakta sahtecilik ve dolandırıcılıktan dava açılır kanaatindeyim.
Cevap: Turkcell Ve Avea Adıma Usülsüz Hat Açılmış (Lütfen Bilgi Verin)
hocam çok sağollasın benim değil imzalar ki bi hat aksaraydan alınmış turkcell olan diğer aveayı bilmiyorum söylemiyolar ısrar etmeme rağmen turkcellden alınan hattın adres bilgilerim bile yanlış verilmiş benim oturdum semt başka girdikleri semt başka ve ben aynı anda turkcellden 1 adet aveadan 3 adet telefonu ne yapıcam ben zaten öğrenciyim faturalı hat dahi kullanmadım avea aradı bugun ve diyor hatları iptal ediyoruz ama 2800 tl bi tanesine borç çıkıyor toplamda yapar 8400 tl hocam 3 ü benim zaten durumum yok bi hattımı taşıdım başıma neler geldi Allah yardımcım olsun teşekkür ettim sizdende Allah razı olsun.
Cevap: Turkcell Ve Avea Adıma Usülsüz Hat Açılmış
Savcı bulur onu merak etme.cihazların nasıl.temin edildiği.önemli.alırım demekle olmaz.alttaki.imzalar bana.ait.değil demelisin yazı incelemesine.gider.evrak asılları