Haneye bıçaklı tecavüze teşebbüs eden kişiyi darp etme
Selamlar,
Başlıkta da bahsettiğim gibi bana borcu olan konuşmayı kestiğim eski bir tanıdığım , evime gelip kapıyı açan teyzeme ismimi söyleyerek evdeyse çağır dışarı çıksın şeklinde hitap etti.Teyzem gelip seni çağırıyor dediğinde daire kapısına yöneldim ve bana dışarı çıksana dedi çıkmak istemedim ancak ısrar etti terliklerimi giyip çıktığımda ise ne oldu hayrola dediğim zaman beni itekledi ve elini cebine götürerek bıçak çekti eve girmeye çalıştı ancak sporcu olduğum için beni bıçaklamasına müsaade etmeyerek erken davrandım ve iki tane yumruk attım.Ananem de çektiği bıçağı gördü.Sonra bıçağı cebine koyup apartmandan çıkarken apartman camını kırdı.
Olaydan sonra polis çağırdım ve geldiklerinde şahıs orada olmadığı için alamadılar evine de savcılık izni olmadan gidilemiyor dediler , karakola git şikayetçi ol dediler.Ben de karakola giderek olayı anlattım ve şikayetçi oldum.Bugün de haneme bıçaklı tecavüze teşebbüs eden şahsın 8 günlük sağlık raporu aldığını ve benden şikayetçi olacağını öğrendim.
Bu durumda ben nevs-i müdafaa yaptığımı düşünüyorum ananem dışında bir komşumuz da bana şahit olacak.Bu durumda şikayetimin sonucu ne olur?
Ayrıca 8 günlük rapor alan şahsın şikayeti sonucu bir ceza alır mıyım?Beraatimi ne şekilde isteyebilirim?
Desteklerinize sonsuz teşekkürlerim ile...
Cevap: Haneye bıçaklı tecavüze teşebbüs eden kişiyi darp etme
Destek olacak arkadaş var mı?