Arkadaşlar merhaba, yanlış bir forum odasına da açmış olabilirim bilmiyorum ama yardım edeceğinize eminim. Aile hakkında bir tezim var… Izale-i şüyu davası açıp evimi yok pahasına sattırmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olabilirsiniz sevinirim…
Printable View
Arkadaşlar merhaba, yanlış bir forum odasına da açmış olabilirim bilmiyorum ama yardım edeceğinize eminim. Aile hakkında bir tezim var… Izale-i şüyu davası açıp evimi yok pahasına sattırmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olabilirsiniz sevinirim…
Tezinizi merak ettim ama izalei şuyu davası sonunda ev satışa çıksa ve ihaleye katılanlar olsa ve artırımlar nedeniyle yok pahasına değil çok paraya satılırsa ne olacak?
Geri cevabınız için teşekkürler... Ama aile hukukunun tekrar geri sağlanması için gerekecek. Sadece nereye başvuracağım hakkında bilgi verebilir misiniz. Örnek dilekçe gibi şeylerde gerekiyor
Arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi bana...
İzale-i şuyu yanı paydaşlığın giderilmesi davası taşınmazın bulunduğu Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır.(Değerinin yüksek olduğunu düşünerek.1890-TL'nin altında ise Sulh Hukuk Yetkili)Mahkeme öncelikle anlaştırmaya çalışır,anlaşma olmazsa satış kararı alır biliyorum