duranb rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler çocuklarımın velayeti bende 3 ve 8,5 yaşında kızlarım. haziran ayında bir eğitim seminerim var temmuz ortasına kadar sürecek. küçük kızım krese devam edecek ama büyüğün okul kapandığı için bakacak kimse yok. annemi çağırıp onunla memlekete göndermeyi düşünüyorum çünkü annem bahçeli bir evde oturuyor uzun süre yanımızda kalamaz. bunun için babasına annemle yolluyorum demek yeterli mi babasından ayrıca izin almamız gerekiyor mu? Hafta sonları görme hakkı olduğu için soruyorum suç işlemiş olurmuyum kaçırdı göstermiyor derse..... çevremde benim konumunda kimse olmadığı için herşeyi burada soruyorum kusura bakmayın.... annem temmuz başında kızımı geri getirecek bir ay babada kalacakları için ama büyük kızım babasının sevgilisi de evde olduğu için ve anneanne ile iyi vakit geçirdiği için babasında kalmak istemiyor hergün şimdiden bunu dile getiriyor buna kafasina takmış durumda. bu durumda sadece küçük kızımı babasına temmuz ayında versem büyük benle kalsa karşı taraf hak iddia edebilir mi ve suç işlemiş olur muyum. verdiginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler