Velayet sahibi eşim 3 çocuğumu bırakıp gitti
herkese selamlar karımla 1.5 senedir boşanma aşamasındayız ve mahkeme geçici velayeti anneye verdi çocuklarımın yaşları 6, 5 erkek ve 9 aylık olan kız son iki aya kadar çocuklar annelerindeydi ve o baktı fakat birlikte çalışıp çabalayıp günlerimi gecelerimi ve paralarımı memur olması için harcadığım bu kadın kpss den emniyete teknisyen yrd olarak başka bir ile atanıp memur oldu ve ilk etapta çocukları annesine bırakıp işe başladı bu arada 1.5 yıldır sürekli birleşme çabalarımın çocuklarımın rezil olmaması adına dahada üstüne düştüm ve en son çalıştığı ile gidip barıştık birlikte üç gün geçirdik ev tuttuk eşya aldık vs. ben eşyalarımı ve çocuklarımı almak için geri memlekete döndükten sonra annesi barıştınız al o zaman çocuklara kendiniz bakın diyerek haftasonu için aldığım çocukları teslim almadı bende nasılsa barıştık 1 hafta kendim idare eder daha sonra götürürüm diye üstüne düşmedim. buarada sigortalı olarak çalıştıgım işimi terk ettim ve çocukları bindirip annelerinin çalıştığı yere götürdügüm de kendisini orda bulamadım malesef kadın çocuklarını görmeye dahi gelmedi ve 700 km lik bi yoldan bahsediyorum aramalarıma da cevap vermedi evi tuttuğum emlakçıyla görüştügümde sözleşmenin birgün evvel iptal edildiğini söyledi 3 veya 4 saatlik bir beklemenin ardından bana telefon açarak birleşmekten vazgeçtiğini çocukları da alıp geri dönmemi söyledi nitekim öylede yaptım şimdi ne arıyor nede çocuklarını merak ediyor bir ay oldu ben işten çıktığım için maddi olarak çocuklara yetemiyorum anneleri hiç bir destekte bulunmuyor zaten talepte etmedim ve hakimin bağlamış olduğu nafaka üzerimde borç olarak birikmeye devam ediyor icralık.
soru: çocuklarımı icra kanalıyla velayet sahibi annelerine teslim etmem mümkün mü?
2: kandırıldığım için nafakayla alakalı bi yaptırım olur mu ve işten çıktığım için tazminat hakkım doğar mı?
3:bu kadının atandığı memlekette 3 gün birlikte kaldığımız ve yeniden karı koca olduğumuzu kanıtlayabileceğim belgeler fotolar ve şahitler var bunlar boşanma davasında ve bana açılan yaralama davasında lehime etki yaratır mı? annelerinin götürdüğümde reddetmesi durumunda aday memur olduğu için uyarı cezası alır mı? teşekkürler.
Cevap: Velayet sahibi eşim 3 çocuğumu bırakıp gitti
Bir kadın 3 çocuğunu nasıl arayıp sormaz yahu. Bu ne vicdansızlık.
Alıntı:
duygular50 rumuzlu üyeden alıntı
Bir kadın 3 çocuğunu nasıl arayıp sormaz yahu. Bu ne vicdansızlık.
aynı sözleri sarfeden kaçıncıkişisiniz bilemiyorum
1.5 yıl önce açılan boşanma davası ne oldu bu arada peki?