8 aylık kızım için mahkeme babanın benim yanımda görmesine karar verebilir mi?
günaydın öncelikle.konularımı biliyorsunuz az çok.allah razı olsun.27 şubatta evlilik birliliğinin temelinden sarsılması çekişmeli dava açtım.8 aylık kızım bende tabiki.ama eşim devamlı taciz ediyor kızımı göndersinler 3,4 gün bende kalsısın diye.bukadar küçük çocuğu elbette göndermedim gel evimde istediğin kadar görebilirsin diyorum.sorum şu ki mahkeme dava görülünce sizce nekadar sürede kızmı görme hakkı verir.?ben evden alıp başka biryerde görmesini istemiyorum.benim neznimde yanım da evimde görüşsün.bu şekilde karar çıkabilirmi? şimdiden çok teşekkür ederim
Cevap: 8 aylık kızım için mahkeme babanın benim yanımda görmesine karar verebilir mi?
O şekilde görüş izni verilmesini, çocuğunuzun çok küçük olduğunu ve eğer alırlarsa kaçırma ihtimalinden korktuğunuzu belirtebilirsiniz mahkemede.
Cevap: 8 aylık kızım için mahkeme babanın benim yanımda görmesine karar verebilir mi?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
O şekilde görüş izni verilmesini, çocuğunuzun çok küçük olduğunu ve eğer alırlarsa kaçırma ihtimalinden korktuğunuzu belirtebilirsiniz mahkemede.
umarım etkili olur.peki tecrübelerinize dayanarak ne kadar süre görüş izni olur ? ve ne kadar aralıklarla?