Hukuki alacaga karşılık silahlı gasp ve yagma
öncelikle iyi akşamlar diliyorum,
yaklaşık 2 ay önce çalıştığım iş yerinde gasp'a uğradım.
Detay ;
çalıştığım iş yerinde muhasebe sorumlusu olarak görev yapmaktayım, müşterilerin takibi çeklerin takibi ödemeler vesaire şeklinde,
2 ay önce şirketin borclu oldugu bir şahış iş yerine geldi ve geri dönen müşteri çekini nasıl hallederiz diye sordu bende bunun için firma müdürümüz ile görüşmeleri gerektiğini benim sadece işlemleri yaptıgımı belirttim ve isterlerde müşteri çeki ile değiştirebiliceklerini belirttim. bunun üzerine alıcaklı tamam o şekilde yapalım dedi, bende saat 16:00'dan sonra olduğu için kendisine çek'in fotokopisini vermek üzere odama girdim, arkamdan bu şahış gelip kafama silah dayadı ve ver bakalım şu arabanın anahtarını dedi, bende ben burda çalışanım hata yapıyorsun dedim, bunun üzerine silahın agzına mermiyi verdi, ve diğer yanındakide odaya girip cebimdeki anahtarı aldılar, kendisi araba ile şirketten ayrıldıktan sonra yanındakilerde şirketten ayrıldı bende doğruca karakolda şikayetci oldum, araba şahışlarda ele gecirildi, ancak şahışlar serbest bırakıldılar ( silah bulunamadı ). şimdi yarın mahkemem var bu silah bulunamadığı için , bana ikide bir arabayı sen kendi rızanla verdin gibisinden haberler gönderiyorlar, avukat tutamadım ne yapmam gerekli, şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Hukuki alacaga karşılık silahlı gasp ve yagma
Doğrusu neyse onu anlatacaksınız gerisine mahkeme karar verecek.
Cevap: Hukuki alacaga karşılık silahlı gasp ve yagma
doğrusu anlattığım şekilde, ama karşı taraf maddi olarak kuvvetli bunu kullanmaya çalışıyor.