yaklaşık 2.5 yıllık evliyiz eşimle 1.5 yıl çocuk düşünmeye başladık tedavilere başladık tedaviler 7. 8 ay sürdü esnasında eşimin psikolejik sorunları başladı hassas dı bira z ondan sonra psiloji hekimine gittik hastanede falan eşime bu konuda cok destek oldum ama eşimin ailesi bu konuda cok cahilca davrandılar eşimin psikolejisini daha da bozdular bu 6.7 defa tekrarladı psikoleji sorunu ne yaptıysam olmadı iletişim kuramaz oldum en sonunda hastaneden cıkartığım da beni suclama ya daha cok başladı kendisinin normal olduğunu bunu benim yaptığımı falan neyse bu iş uzadı ailesi eşime ayrılmasını yürümediğini sürekli söylüyordu eşim evi 1 kac kere terk etti ailesini yanına gitti en son gidişin den önce sinirleri biraz normal iken anlaşmalı boşanalım diye karar verdik ama ailesi kabul etmedi evi gene terk etti şimdi bana dava acmış evlilk birliği sağlanamıyor diye bende boşanmak istiyorum çünkü cok uğraştım eşim için fayda etmedi hep beni sucladı bende cok yıprandım seviyorum ama asıl soru 9 ay önce kredi ile bi ev aldım ve şu anda madden cok zor durumdsyım 900 tl maaşım var sizce ne olur nafaka ödermiyim ne yapmalıyım eşimin ailesinin amacı para başka bişey değil