Vergi dairesinden başkasına gelen tebligatı aldık
Değerli arkadaşlar yaklaşık olarak 6 aydır bir adreste ikamet etmekteyiz. Geçen hafta vergi dairesinden tebligat geliyor fakat bizimle alakası olmayan biri tebligat da aftan yararlanın v.s. diyor annem de imzalayip aliyor fakat bu adam burada oturmuyor bizim elimizde kontrat doğalgaz elektrik şu faturaları hepsi bizim adımıza şimdi nüfus müdürlüğüne gidip böyle biri oturmuyor mu dememiz lazım alenen yanlış beyan verilmiş ama yarın icra gelirse ne yaparız ? Şimdide ilginiz için teşekkür ederim saygilarimla
Cevap: Merhaba nüfus adres
İmzalayıp almamalıydı kısmını sanırım biliyorsunuz fakat su anda tebligat yapılmış gözüküyor,beklemektense tebligatın usulsüz olduğu konusu üzerinden vergi dairesine bildirim yapabilrsiniz.Vergi dairesi icra memurları vasıtasıyla icra yapmaz,Yani evinize icra gelme olasılığı yok.
Olmaz ama olursa ne olur diye gene merak edeceksiniz.İcra memurları buna benzer bir durumda kapıya dayandığı zaman varsa kira kontratınızı,ev sahiplik belgenizin(tapu) fotokopisini,elektrik su doğalgaz sabit telefon faturası gibi belgeler bu gibi durumlarda işe yarar.
Değerli Yasin Bey çok rahatsız ettim özür dilerim. Peki nüfus müdürlüğüne gidip burada böyle biri oturmuyor dememiz bir işe yarar mı ? hepten korktum paranoya yapmaya başladım. Şimdi bankadan hacize gelirler laf anlatamam gündüz evde kimse olmaz hepten korktum. Size de ilginiz için çok teşekkür ederim.
Vergi dairesinden gelen tebligat,
daha önce üzerinize aldığınız şirket adına mı ??
Cevap: Vergi dairesinden başkasına gelen tebligatı aldık
Değerli Erdoğan bey
Benimle alakası yok ama zor zamanlar yaşıyorum ve cok korkuyorum. Salı günü nüfus müdürlüğüne gidip evrakları ibraz edip böyle biri oturmadigini anlaticam. Kontrat ve faturalar hepsi tam. Biri beyan üzerinden evin adresini vermiş sanırım. Vergi dairesi ile görüşucez. O kadar uzun zamandır o kadar kötü günler geçiriyorum ki inanin ruhumun bir tarafı intihar eşiğinde diğer tarafı paranoya belki yalnızlıktan kaynaklanıyor ama inanin korkuyorum. Siz ne yapmamı önerirsiniz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim efendim
- - - Updated - - -
Bu arada hepiniz iyi ki varsınız insana bu forum güven vermekte
- - - Updated - - -
Tekrar Özür dilerim vergi dairesine itiraz nasıl yapılır fax mi çekmemiz lazım mektup mu yazmamiz lazım yoksa bir avukat aracılığı ile mi itiraz etsek yöntemi nedir bunun
Alıntı:
andywarhols rumuzlu üyeden alıntı
Değerli Yasin Bey çok rahatsız ettim özür dilerim. Peki nüfus müdürlüğüne gidip burada böyle biri oturmuyor dememiz bir işe yarar mı ? hepten korktum paranoya yapmaya başladım. Şimdi bankadan hacize gelirler laf anlatamam gündüz evde kimse olmaz hepten korktum. Size de ilginiz için çok teşekkür ederim.
Öncelikle özür dilemenize gerek yok,herkes bildiği konularda kendi rızasıyla yazıyor buraya..Vergi Dairesi demiştiniz banka nereden çıktı anlayamadım ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
andywarhols rumuzlu üyeden alıntı
Tekrar Özür dilerim vergi dairesine itiraz nasıl yapılır fax mi çekmemiz lazım mektup mu yazmamiz lazım yoksa bir avukat aracılığı ile mi itiraz etsek yöntemi nedir bunun
Öncelikle özür dilemeyiniz lütfen,vergi dairesine kendiniz giderseniz gerekli bilgilendirmeyi size yaparlar,gideceğiniz servis İcra Servisi