Gizli Numaradan Arandım Ve Şüpheleniyorum
Saat 16:50 Civarında Şahsi Turkcell Hatlı Telefonumu Gizli Numara Aradı.Biraz Bekledikten Sonra Açtım Ama Robot Bir Kadındı Heralde (Müşteri Hizmetlerinde Çıkar Ya Genelde ) Onun Gibi Bir Kadın Çıktı Belkide Gerçekti , Her Neyse Telefonumu Açtığım Gibi Şunları Söyledi '' '' Kod * * * * Dedi '' '' (4 Tane Sayı Söyledi Örneğin Kod 1 2 3 4 Gibi . Yıldızların Yerine Sayılar Söyledi ) Sonra Aynısını Bir Daha Tekrarladı Ve Teşekkür Ederiz. Dedi Telefonu Kapattı Ve Görüşme 23 Saniye Sürdü , Şüphelendim Arkadaşlar Dolandırıcı Tarzı Vb. - - - Nedir Bu Yaptıkları ? Sadece Bir Şaka mı Yoksa Ciddi Bir Şey Olabilir mi :alala ? Bu Konuda Tecrübeye Sahip Arkadaşlar Var İse Yardımcı Olurlarsa Çok Memnum Olurum :ok
Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim. :alala
Cevap: Gizli Numaradan Arandım Ve Şüpheleniyorum
Bence şifreli konuşma bunlar, büyük ihtimal amerikada bir akrabanız varmış size miras kalmıştır köşeyi döndünüz gözünüz aydın derim.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Bence şifreli konuşma bunlar, büyük ihtimal amerikada bir akrabanız varmış size miras kalmıştır köşeyi döndünüz gözünüz aydın derim.
Öncelikle Cevabınız İçin Teşekkür Ederim.Evet Doğrudur Amerika da Yaşayan Bir Amcam Var Ama Bu Kodların Miras Filan Olduğunu Zannetmiyorum :) Yakında Amcam Türkiye ye Geri Dönecek Türkiye de de Emekli Olacak Ama Yani Saçma Geliyor Bana Miras Falan , Robot Gibi Bir Kadının Çıkması da Farklı Geliyor , Bir Miras Olsaydı Amcam Direk Beni Aramaz mıydı ? Üstelik Dalga Geçtiğiniz Düşünmekteyim , Yazdığın Cümleleri Açıklığa Kavuşturarak Tekrar Yazarsanız Daha İyi Olur.
Ben kendi şahsi fikrimi yazdım, dediğim gibi çıkmazsa bak gör buraya yazıyorum.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ben kendi şahsi fikrimi yazdım, dediğim gibi çıkmazsa bak gör buraya yazıyorum.
Tabi Şahsi Fikrinize Saygı Duyuyorum ,Hatta Düşüncelerinizi Şahsımla Paylaştığınız İçin Teşekkür Ediyorum , Bir İhtimal Dediğiniz Şekilde Olabilir. Şimdi Bende Düşünüyorum Neyin Şifresi Diye Acaba ? Kasa Falan Olmasın :DD Neyse Başka Düşünceleri Olanlar Var İse Yazarlarsa Çok Sevinirim. :ok
Umarım Engin Bey'in dediği gibi mirastır ama ben aynı kanaatte değilim :)
Google, hotmail, ebay v.s. gibi bir yere telefon numarası olarak sizinki verilmiş, sonra şifresi unutulmuş ve telefonla şifre istenmiş gibi görünüyor. Kafanıza takmayın.