Pİskolejİk baski İle Çikartildim zor durumdayim
Merhaba 19 yaşindayim bir bayanim 17 yasinda ilk sigortali işime basladim burada yaklaşik 11 ay çaliştim bu sene ikinci ayda işten ayrildim ..son zamanlar olanlar beni çok uzdu piskolejik tedavi gördüm ilaçlar kullandim işimi inanilmaz seviyordum ve satiş için girmeme ragmen her işi yapiyordum depoda bile çaliştim.son zamanlarimda bana çok kotu davranmaya başladilar müdür yüzüme kağit firlatti ufacik bir yanlişim için ve annemin hastaligi için izin almistim annem kanser hastasi evimiz çok kalabalikti annemin ziyaretine gelmiştiler telefonum bozuk oldugu için hoparlor ile konusuyordum müdür aradi ve yanlis giden bir ürün için çiğlik çiğliğa bakti gerizekl.. Beceremiyorsan çik falan dedi ve herkese rezil oldum. Son zamanlarda iş yüklüyorlardi artik bunyem kaldirmaz oldu ve patronum hep basimda dikilir azarlardi bu beni strese sokuyordu. Işyerinde dinlenme molasi yoktu 2dk cay almaya çiksam boş boş dolanmayin diyorlardi toplanti yaptiğimizda patronun sağ kolu bana ben üniversite mezunuyum sen lise ben daha bilgliyim gibisinden bilmem anlatabildimmi dedi herkesin içerisinde .. Uzuldum aile durumum olmadiği için çalişmak zorundaydim annemi yanliz birakmaya korkuyordum.. Annem ve babam ayri ben annemle yasiyorum..asil mevzuya gelelim.. Ben onlarin çevresinde ayni sektorde işe basladim rakip firmalari.. Bundan 6 ay once bir firmaya mal sattim adam telefonla aradi fatura bilgilerini verdi mali gonderdik odeme mal tesliminde 1 gun sonra dedi bana buyuk bir firma ismi ile soylediği için firmayi kazanmak için mali gonderdim adamla sadece telefonla gorustum mali gonderdik yurtdisina ama adami aradiğimizda telefon kullanilmamakta diyor ve bilgileri yanliş vermiş fatura adresi baska bir firmaya ait fakat firma bole bir ürün almadiklarini bldiriyor hakli olarak..adamin izine ulaşilmadi fatura tutari 2 bin tl aradan gecmiş 6 ay ve bunlar yeni işyerime mail attilar 2 gun once avukata vercez seni usulsuzluk gibisinden bende işyerime bu sekilde yazmamanizi rica ederim dedim.gereken yapilsin dedim. Ama ben nerden bilebilirim adam boyle dolandirici işyerime mail attilar ve iş arkadaslarim bunu gordu adam beni suclar gibi konustu imali imali rencide oldum sanki hirsizlik yapmisim gibi allah bizden uzak etsin oyle seyleri işyerime herkesten çok para kazandiriğ gece gunduz çaliştim leptopu alip geveye kdr evde çalişiuyordum kendi işim gibi gordum en kotusude arkamdan konusulanlar bunları duydukca çok uzuluyorum uyuyamaz oldum. ben ne yapacagim .....
Cevap: Pİskolejİk baski İle Çikartildim zor durumdayim
Geçmiş olsun yazık üzüldüm ya. Bölge çalışma müdürlüğüne şikayet et. İşe iade davası açabilirsin koşullar elverişliyse araştır biraz.