Cevap: Kaza ve sonrası :(
Savcılığa gidip isimle sorgulama yaptırıp dosyanız hakkında bilgi isteyin annenizin raporları varsa yanınızda götürün.
sayın engin bey cevabınız için çok çok teşekür ederim kaza tespit tutanağı hariç hepsi var kaza tespit tutanağını karakoldakilerde bulamıyor.peki şunu sormak istiyorum aradan tam 7 ay geçti hala bişeyler yapılabilir mi? avukatın söyledikleri doğru mu acaba? başka avukata gidip danışsak bişeyler yapılabilir mi?..tekrar teşekür ediyorum sizden cevap bekliyorum iyi günler
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa gidip isimle sorgulama yaptırıp dosyanız hakkında bilgi isteyin annenizin raporları varsa yanınızda götürün.
Annenizin ayakları kırılmış diyorsunuz bu durumda basit yaralamadan fazlası var demek şikayetten vazgeçmeyle düşmemesi gerekir bana göre biraz daha kovalayın derim sadece
evet haklısınız ama siz benden daha iyi bilirsiniz..girilen çıkılan yerler çok kasıntılı yerler öyle ki yol yordam bilmeden girilip bişeyler sorulduğunda pek umursanmıyorsunuz :( girilip sorulan yerler cevap verdiği anlattığında ise anlamakta biraz zorlanıyor insan pek aşina olmadığımız şeyler genelde. dediğiniz gibi kendi başıma kovalarken birisi demişti ki siz verin bir avukata gerekli şeyleri biz avukatınızla yürütürüz demişti teşekürler engin bey...
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Annenizin ayakları kırılmış diyorsunuz bu durumda basit yaralamadan fazlası var demek şikayetten vazgeçmeyle düşmemesi gerekir bana göre biraz daha kovalayın derim sadece