arkadaşlar evde bulundurduğum bir miktar altınım kayboldu ancak eve hırsız girmedi yani evimize girip çıkan birisi almış die düşünüoruz ne yapabiliriz ve sonuç alabilir miyiz
Printable View
arkadaşlar evde bulundurduğum bir miktar altınım kayboldu ancak eve hırsız girmedi yani evimize girip çıkan birisi almış die düşünüoruz ne yapabiliriz ve sonuç alabilir miyiz
Karakola gidip şikayetinizi yapın belki bulunabilir şüphelendiğiniz kimseler varsa isimlerini bildirin evlerinde arama yapılırsa ortaya çıkabilir.
yanıtınız için teşekkür ederim ancak şüphelendiğim hiç kimse yok eve gelip gidenler işte... peki parmak izi alınsa bulunabilir mi yani herkesin parmak izi var mıdır
Daha önce bir suç vs. nedeniyle göz altına alınmış biriyse parmak izinden tespit edilebilir yok siftahı sizle yapmışsa zor :)
benim de aklıma bu ehliyet vs işlerinde parmak izi alınıyor ya acaba ordan bulunur mu die geldi bulunmaz mı yani:(( çok teşekkürler zaman ayırdığınız için
Ehliyet için parmak izi verdiğimi hatırlamıyorum ben aslında herkesin parmak izinin tutulduğu bir data bank olsa iyi olur da o da bir sürü karışıklığa yol açabilir tabi bilmiyorum. Siz yine de şikayetinizi yapın ne olur ne olmaz.
ben 2011 ylınında ehliyet almıştım o zaman parmak izi vermiştik onlardan da mı bulunamıoyor
Karakola şikayetinizi yapın siz sorun görevlilere ben sanmıyorum şahsen ama belki oluyordur.