Otomatik para çekimi ve işlenen faiz
Öncelikle merhabalar,
Direk isim vermek istiyorum çünkü bu yapılan büyük bir hırsızlık ve dolandırıcılıktır başka bir şey değildir.
ben Garanti bankasından 18 ay vadeli 3600 TL kredi çektim zamanında ve ödemeye devam ediyorum ki genel de elime para erken geçtiği için erken ödeme yapıyorum geçen ay da 25 nisan 2014 tarihinde Çağlayan Adliyesi Garanti şubesine gidip 225 TL olan kredi ödememi yapıp makbuzunu aldıktan sonra kredi tarihi geldiğinde her ayın 5 i ödeme günü, 5 mayıs 2014 tarihinde hesap ekstresine baktığımda banka sebepsiz 173tl+faiz oranı yatırmış bulunmaktadır. bankayı aradığımda kimse bana bu konu hakkında yardımcı olmamaktadır, işin tuhaf tarafı yatırmadığım görünen 50 tl günlük faize işleniyor ve benim borcum her gün belli bir miktar artıyor, elimde kredi tutarım olan 225 tl ödemeli makbuz bulunmaktadır, şimdi ben Garanti bankasına maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
Cevap: otomatik para çekimi ve işlenen faiz
Davaları açmak için adliyeye gitmeniz gerek sonuçta,
adliyeye gitmeden önce, telefonla aramak yerine, elinizdeki ödeme makbuzuyla şubenize gidip sorunu çözmeyi denediniz mi hiç?
Manevi tazminat davası için, gördüğünüz manevi zararı ıspatlamanız gerekecektir,
maddi tazminatta ise, gördüğünüz maddi zarar kadarını alabilirsiniz.
üstadım haklısınız lakin bunların dışında ben hırsızlık üzerinden açacağım bu davaları.. sonuçta hırsızlığın 1 i 5 i olmaz değil mi ?
HAklısınız,
tecavuz- konut dokunulmazlığını ihlal, fiziksel ve ruhsal bütünlüğü bozma, kişinin isteği dışında alıkonma vs gibi davalar da açabilirsiniz elbette, tabii tutturabilirseniz.