Cevap: tck 243/244 yardım lütfen
Daha önce bilişim sistemine girme bozma sanığı olarak ben beraat ettimse sende edersin kardeş bu benim fikrimdir... Savcı dava açma gereği duyarsa tabi savcıdan savcıya değişiyor 4 kere face hesabı almaktan gittim 3 u kovuşturma verdi birinde dava açıldı ondada beraat ettim...
Alıntı:
ozer1903 rumuzlu üyeden alıntı
Daha önce bilişim sistemine girme bozma sanığı olarak ben beraat ettimse sende edersin kardeş bu benim fikrimdir... Savcı dava açma gereği duyarsa tabi savcıdan savcıya değişiyor 4 kere face hesabı almaktan gittim 3 u kovuşturma verdi birinde dava açıldı ondada beraat ettim...
yanıt için teşekkür ederim.her ne kadar durumlar biraz farklı olsa da,umarım takipsizlik kararı çıkar.
büyük ihtimalle kardeş ama nasıl bi hukuktur anlamış değilim benimki Facebookla alakalıydı zaten facebook her türlü imkanı sana sağlıyor çalınan hesabı geri alabilirsin gidiyorsun boşuna savcıyı mahkemeleri meşkul ediyorsun ayrıca bizim kanunda bu facebook sitesini nasıl bilişim sistemi olarak kabul ediyor anlamıyorum diğer ülkelerde araştırdım bi bilgi edinemedim tamam bunu bilişim sistemi olarak kabul ediyon amerika sana ip de vermiyor nasıl bulcan acayip acayip hikayeler işte bana sordu bu kişiyi tanıyonmu yok dedim tamam dedi beraat kararı verdi...
hukukçu üyelerden fikrini sunabilecek olan varsa sevinirim.....
Arkadaş bu işi doğru düzgün hukukunu bilen yokki saçma işler bunlar burda bende bir kaç soru sordum adamların dediklerinin hiç biri tutmadı sanırım ülkemizde bu işleri bilen doğru düzgün hukukçu yok sana şunu sölim facebook u çalan kişiyi facebook a kayıtlı e posta adresinden bulmaya çalışıyorlar o da hotmail in türkiyede ofisinin olması e postaya giriş yapan kişinin ip sini istiyor böylelikle bütün bilgiler çıkıyor e postaya girmeden ne yaparsan yap mantığı var :)