Facebookta Numaram Paylasıldı
Merhabalar bugün saat 3 gibi facebook ta 2 bayan görünümlü erkek 4900 arkadaşı ve 2000 takipcisi olan biri tarafından numaram facebook sitesinde paylaşıldı ve halada duruyor. 1 Saat içinde 100 e yakın mesaj ve arama aldım mecburen telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Biliyorumki facebook sitelerinde ip adresi bulunmuyor kişi yaptıklarıyla kalıyor. Ama ben birinde e posta hesabını çözdüm numaram paylaşılan face adreslerinden birine kayıtlı ve her iki bayan profilinde daha öncede zaman tünelinde bu numaralara kontur gönderin diye mesajlar paylaşmış o numaralarıda aldım yarın ise bu bilgilerle savcılağa başvuracağım. Benim sorum şu olacak 1 bucuk senedir kullandığım numaram iptal oldu ve bankalar olsun bir çok üye olduğum yerde bu numaram vardı. Bunu yapan kişi hakkında tazminat davası ne gibi açabilirim ayrıca bunu savcıya bildirdikten sonra bu işi savcı ne yaptı ne etti diye takip etme olanağım varmıdır bilgi paylaşacaklara şimdiden teşekkür ederim...
Cevap: Facebookta Numaram Paylasıldı
Bayan görünümlü erkek nasıl oluyo acaba şu kezban dedikleri bıyıklı bakımsız bayanlar mı?
Kontör (var mı ki hala) vb yarar sağlamak amacıyla kadın fotoğrafları kullanarak fake hesap açmış erkeklerden bahsediyorsunuz sanırım? Ve siz de bu tuzağa düştünüz, daha sonra da anlaşmazlık çıktı? Doğru mu anladım bilmiyorum? Bir çok detayı atlamışsınız çünkü. Numaranız nasıl onların eline geçti, neden böyle bir şey yaptılar?
ben tuzağa felan düşmedim kişiyle daha önce konuşmadım bile benim numaramı arayan kişiler vasıtasıyla öğrendim alttaki linkte hala duruyor https://www.facebook.com/ebru.bal.14606?fref=ts bu vermiş olduğum faceyi inceleyin bi numaraya kontur istemiş ve kayıtlı olduğu e posta adresini verdim savcıya bu kişi bulunursa ne gibi haklarım vardır yani devlet yargılayıp bitcekmi