19 yaşındaki kişinin, 15 yaşındaki kişiyi hamile bırakması 'Kendi rızası ile'
Arkadaşlar merhabalar burada açık olmak zorundayım hepinizden fikir almak zorundayım.
Ben 19 yaşına yeni girdim, kız arkadaşımda 15 yaşına yeni girdi tam olarak 4 yıl var aramızda baya olgun gösteriyordu ilk tanıştığımda 1 ay yaşını sorduğumda 17 dedi bana bende umursamadım kimliğinde 14 yaşında olduğunu anlayınca 'geçen sene' şoke oldum ama sevdim bi kere herşeyiyle olgun geldi ve devam ettim sonra baya bağlandık boyu posu tipi herşeyiyle bana uygunda herkes yakıştırıyordu her neyse.. Ben cinsel ilişki yaşamaya başladım belli bir noktadan sonra sevgi farklı yerlere geliyor. Ben erkek olarak ve egemen cinsiyet olarak buna dur demem lazımdı ama kız arkadaşım isteyince kızlığını bozdum ve uzun bir süre cinsel ilişki yaşadık, mutluyduk ama hamile kalacağı aklıma gelmezdi..
Şuan 4 gün sonra 15'i dolduruyor ve 16'dan gün alacak, bende 19'u doldurdum ve 20'den gün aldım. 3 GÜN Önce, İdrar testi yaptırdım 2 test de pozitif çıktı... 45 gündür adet olmadı ilk defa.
Şimdi tam olarak suçum ne oluyor? Araştırdığım kadarıyla şöyle bir kanun gördüm
MADDE 104 - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikayet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
+ Hamile bırakma suçu ne olacak onu merak ediyorum..
Kız her türlü kendi rızası ile benimle oldu 'Annesi şikayetçi olması olasılığı ne kadar ailesiyle tartışmalı olsam da annesi beni severdi o yüzden düşük ama babası sevmez beni o yüzden babası büyük ihtimalle şikayetçi olacak gibi'
Şimdi ne yapmam gerek 2 veya 3 haftalık hamile kendisi.. Kürtaj yaptırmakta günah inanın ne yapacağımı bilmiyorum ve nasıl bir ceza alırım yardım ederseniz Allah razı olsun hepinizden.
En büyük suç reşit olmayan biriyle ne kadar olgun da olsa bırakın birlikte olmayı, çıkmam bile hataydı ama cidden çok seviyorum ve şunu biliyorum ki Kıza zorlama bile yapsalar benden şikayetçi olmaz bundan eminim çok büyük ihtimal ile.
Cevap: 19 yaşındaki kişinin, 15 yaşındaki kişiyi hamile bırakması 'Kendi rızası ile'
Önce kendi annene söyleyeceksin.Annen yanına halanı yada teyzeni alıp kızın annesine durumu uygun şekilde anlatsınlar,bunlar bir cahillik yapmışlar ,şeytana uymuşlar,kız hamileymiş kimseye duyurmadan çözüm üretelim diye fikir birliğine varsınlar.Kızı kaçıracaksın , kaçırmış görünümü verilecek.Kaçırdığın zaman hamile kalmış görüntüsü vermek için.
Kızın babası sorun çıkarsa da ,annesi sizden yana tavır koyacak durumu ,çocuğu seviyormuş ,yoksa evden kaçarmış diye söylüyor ,rıza gösterelim olsun bitsin,kapansın bu iş diyerek size destek verecek.
Yoksa kızın ailesi de bu işin mahcubuyetini uzun zaman çekerler.
Bu tür işler fazla uzatılmaz. Hemen evlendirilmeniz gerekir.
Çocuk aldırırsanız kız bir daha çocuk sahibi olamaz.İlk çocuğa kürtaj yapılırsa bu şekilde sonuç çıkıyor.
Tatlıya bağlanırsa hemen nikahlanın başka çağresi yok uzatmanın da anlamı yok artık olan olmuş.Rızaya dayalı evlendirme işlerine başlarsanız cezası da olmaz.
Suç sade sende değil,kızın yaptığı işin anlam ve sonuçlarını kavrama bilincinde olduğu da önemli.
Cevap: 19 yaşındaki kişinin, 15 yaşındaki kişiyi hamile bırakması 'Kendi rızası ile'
Forumda benzer konular var. Ailesinin şikayetçi olması durumunda 1-2 sene hapis kesin. Kimse şikayetçi olmazsa durum nedir bilmiyorum, eğer kamu davası oluyorsa onda da büyük ihtimal hapis cezası verilir. Forumda benzer konular var incelenebilir.