Cevap: Senet ve dolandırıcılık
Ortada sözleşme yoksa alınacak verilecekte yoktur haliyle. Şahitlerin kaale alınacağı tek yer mahkemedir oda hakimin takdirinden öteye gitmeyecektir. Serbest ekonomilerde isteyen istediği fiyatı çekebilir sonuçta, kabul etmek ya da etmemek müşterinin seçimidir. Fazla ödedim geri alayım derseniz ortada ne par kalır nede pul..
haklısınız lakin bu para karsılıgında bi hizmet almadım senette gecen mıktarın bi kısmı bınanın sıva işlerının tamamıdır dıger kat sahıplerının evlerınınde vermesı gereken para yanı onlarıda bu paradan odedıler ayrıca senet işindende bişey çıkmazmı sonucta kardesım ev sahıbı degıl senet ımzaladıgında dıger komsularında farklı fıyatlarda senet ımzaladıgını soyluyor ama kımse ılk anlastıgımızfıyattan fazlasını vermemıs su tesısatını yapan sahıs sızın senedınızın taseronun bı tanıdıgı tarafından kasada saklandıgını baskada senet sepet olayı olmadıgını gerekırse mahkemedede sahıtlık edebılecegını soyledı.sonucta bu adam zaten müteahıt falan degıl hazır ev almadık kendımız yaptırdık. ınsan gorunumlu bu sahıslara guvendık.ama sanırım sızınde dedıgınız gıbı hukıken pek bi yaptırımım yok hayırlısı artık ilgilendiğiniz için çok tesekkur ederim sagolun...
Değerli üye bekir58, durumunuz çok karışık ve derdinizi anlatmanız zor.Bir avukatla çalışırsanız ihtimal sonuç alma ihtimaliniz azda olsa artacaktır.Onun dışında işiniz oldukça güç.Kolay gelsin..
evet baya karışık bi durum bazen bile karıstırıyorum haklı gerekcelerle mi beni dolandırdılar yalan söylediler belkide haklıydılar öyle davranıyolardı çünkü :) çıkarları gereği.çok güzel ailecek dersler aldık bu olaylardan.inşallah kimsenın basına bu tür olaylar gelmez yapanlarında yanına yaptıkları kalmaz.çok teşekkur ederım yorumunuz için sagolun...
Merhabalar bir güzellik merkezinde lazer tedavisi oluyorum ancak ne sözlesme ne senet ne de odedıgım taksıtler ıcın fatura var.Ve benı yaktılar 7.seansta ne yapmalıyım paramı geri alabilecek miyim