Cinsel Baskı uyguladı iddiasına karşı ne yapmalıyım???
Merhaba arkadaşlar. Ben kamu memuruyum. eşimle 2013 haziranda evlendim. evliliğim 4 ay sürdü. Şuan boşanma aşamasındayız. Ben eşimle evlendikten sonra 40 gün kadar birlikitelik olmadı.40 gün boyunca ben anlayışla karşıladım. Eşim; benim anneme halama yengeme ve kız kardeşime sürekli olarak arayarak Allah oktaydan razı olsun çok anlayışlı birisi, başkası olsa çekmezdi diyerek sersenişlerde bulunmuştur.
Şimdi boşanma davasında kendi lehinde karar çıkarttırabilmek için avukatı aracılığı ile benim kendisine cinsel baskı uyguladığımı söylüyor. hatta bu konu dedikodularla tüm akrabalarıma yayılarak beni kötü bir insan olarak lanse ettirebilmektedir.
Şimdi ben eşime cinsel baskı uygulamadığıma dair dava açmak istiyorum. Şahitlerim yukarıda saydıklarımdır. Konu mahrem olduğu için başkasına söylemezdi sadece ailemdeki bayan insanlarla bu konuyu paylaştı. Ben bunu Aile mahkemesinde şahit gösterdim ama ayrıca eşime dava açmak istiyorum. Herhangi bir ceza alırmı yada tazminat davası açabilirmiyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap: Cinsel Baskı uyguladı iddiasına karşı ne yapmalıyım???
bu saatten sonra peşine düşmeniz sizi daha da yaralayacaktır.Allah C.c yardımcınız olsun
Cevap: Cinsel Baskı uyguladı iddiasına karşı ne yapmalıyım???
Alıntı:
faysalx rumuzlu üyeden alıntı
bu saatten sonra peşine düşmeniz sizi daha da yaralayacaktır.Allah C.c yardımcınız olsun
ne yani adalet bu kadarmı şimdi? iftira ile mi kalacağım? Türk adaleti ???