Benim boşanma davam vardı ve sonuçlandı geçerli karar çıktı yani boşanmaya karar verildi karar kesinleşme ne zaman olur ve kimliğimi ne zaman değişe bilirim ?
Printable View
Benim boşanma davam vardı ve sonuçlandı geçerli karar çıktı yani boşanmaya karar verildi karar kesinleşme ne zaman olur ve kimliğimi ne zaman değişe bilirim ?
Gerekçeli karar taraflara tebliğ edilip temyiz edilmezse veya temyiz edilir de onanırsa kesinleşir mahkeme tarafından nüfus müdürlüğüne bildirilir siz de kimliğinizi değiştirirsiniz süreci kalemden takip edebilirsiniz.
herkese merhaba,yeni üye oldum ve bir sorum var.temyiz süreci ile ilgili net bir yanıt göremedim.ocak 2014'de temyiz e gitmiş boşanma davası ne zaman sonuçlanır???cevap verebilirseniz çok sevinirim.herkese iyi günler dilerim.
Temyiz sürecinin uzunluğu kısalığı belli olmuyor dosyanızın düştüğü daireye, iş yoğunluğuna göre değişiyor yargıtayın sitesinden durumunu kontrol edin ara ara.
teşekkür ederim.
Ocakta gitti diyorsunuz ulaşmamış olamaz belki eksik ya da yanlış girdiğiniz bir şeyler vardır bilemiyorum mahkeme kalemine gidip son durumu sorabilirsiniz Yargıtayın dosya nosunu isteyebilirsiniz mesela.
kaleme gidiyim sonucu yazarım.çok teşekkür ederim...