Danıştaya emsal karar nasıl gönderilir?
arkadaşlar benim davam danıştay 12. dairede elime sonucu degıstırıcek emsal karar gectı fakat nasıl dılekce yazılp gonderılcegını bılmıyorum danıstayı aradıgımda postayla gonderceksınız diyor baska bişey demiyor bana bu dilekçenin nasıl yazıldıgını soylersenız cok sevınırım
Cevap: Danıştaya emsal karar nasıl gönderilir?
Aynı dava ya da temyiz dilekçesi gibi yazacaksınız. Konu kısmına ek bilgi ve belgeler diye yazarsınız. Konuyu kısaca anlatarak emsal kararı dilekçenize ekler imzalar sonra da posta ile Danıştay 12. D. Bşklığına gönderirsiniz. 2 Nüsha göndermeyi unutmayınız.
Bulunduğunuz şehirdeki idare mahkemesi aracılığı ile göndermenizi öneriyorum.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkur ederim ilgilendiğiniz için
Alıntı:
İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı
Bulunduğunuz şehirdeki idare mahkemesi aracılığı ile göndermenizi öneriyorum.
Ek dilekçeleri doğrudan Danıştay'a göndermek zaman kazandırır diye düşünüyorum.
kendim gidip elden teslim ettim:D
erdem kardeş danıştayda ki dosyanız ne ile ilgili.
benimde idari bir davam var.
cevaplarsanız sevinirim.
adaylık süresi içinde meslekten çıkarma davamın konusu su anda son durumu yd savunmadan sonra danıştay 12. daire sen davan ne alper kardeş cevaplarsan sevinirim
Alıntı:
erdem481 rumuzlu üyeden alıntı
adaylık süresi içinde meslekten çıkarma davamın konusu su anda son durumu yd savunmadan sonra danıştay 12. daire sen davan ne alper kardeş cevaplarsan sevinirim
ARKADAŞIM. BENİM DAVAM. NİTELİK KAYBI NEDENİYLE DİYANET YÖNETMELİK 5 B DEN 98 B DİYANETTEKİ GÖREVİME SON VERME İLE ALAKALI . UMARIM suçsuz olduğumuz anlaşılır .. çünkü şikayetçinin bahsettiği camide odunluk yok.. şikayetçi cami odunluğunda kendisini öptüğümü ifade ederk beyanda bulun muş diyanet müfettişine. öpmeyi bırak . camide odunluk yok.