Herkese Merhaba;
Ggüvenlik sebebiyle şimdilik siliyorum, anlayışınız için teşekkürler.
Printable View
Herkese Merhaba;
Ggüvenlik sebebiyle şimdilik siliyorum, anlayışınız için teşekkürler.
Eşiniz sizin face hesabını görebildiğinizi veya kontrol edebildiğinizi biliyorsa böyle bir yazı yazmaz,
varsayalım bilmiyor ama adamla ilişkisi var o zamanda rahat rahat yazardı..
Bence biraz evhamlı ve kuşkucusunuz.
Size bir tavsiye.. bırakın çocuğunuz olsun.. Bu süre içerisinde de kesin delil bulabilirseniz bulun. Ya da şüphelerinizi arttıracak deliller elde etmeye çalışın. Ancak bunu paranoya haline getirmeyin.
Zinanın en kesin delili doğacak olan çocuktur.
İnsanlar eşlerinin zinasını ispat etmek için ne taklalar atıyor. Sizin se fırsat ayağınıza gelmiş gibi görünüyor.
Ama tüm bunlar sadece sizin eşinizin sadakatsizliğine dair faraziyeniz üzerine yazıldı unutmayın.
Kendinize ve eşinize zaman tanıyın. Şu anda atacağınız her adım size zarar verecektir.. Sadece sabredin.. Bakalım ne olacak..
Geçmiş olsun..
Yazıyı üzülerek ve ibretle okudum.Bir kadının bunu bir erkeğe bu kadar haince yapabileceğini aklım hafzalam almıyor.İhtimal(sizinde aklınıza gelen gibi) 1/100 de olsa o sözü sizin anladığınız gibi değilde kendi eşinden doğacak çocuk için söylediğini düşünün.%100 emin olmadan harekete geçmeyin.Acele ederseniz zararlı çıkma ihtimaliniz var.Allah yardımcınız olsun.