Cevap: Hakaret Davası Bir Soru
Avukatlık ücretini bence vakit geçirmeden avukata götürüp makbuz karşılığı verin ya da hesap numarası isteyin oraya açıklaması ile yatırın aksi halde icraya verirse bir de icra vekalet ücreti doğar size borcunuz 300-400 lira daha artar. Mahkeme masrafını adliyede vezne var oraya ödeyebilirsiniz heralde.
Karara itirazınızı kararda yazılı yere dilekçe ile yapabilirsiniz başka bir ücret çıkmaz bunun için ama kararın değişeceğine çok ihtimal vermiyorum.
avukat bey çok teşekkür ederim resimleri ekledim tebligatın bir de oraya bakıp yorumlarmısınız rıca etsem çok teşekkür ederim
Diyecek değişik bir durum yok.
en geç ne zamana kadar avukata parayı verebilme hakkım var birde avukattan 750 tl nin altına inmesini isteyebilirmiyim yoksa kanunen mi 750 vermem gerekiyor taksit vs. olmuyor mu ?
Acele etmezsen icraya verir o zaman taksitle de ödeyebilirsin ama dediğim gibi meblağ artar bu defa.
özür dilerim yanlış anlamadım dimi 750 tl yi avukatı arayıp hesap nosunu alıp oraya yatıracağım hazine yada vergi dairesine değil direk avukatın hesabına diğer 44 tl yide istanbul a gidip o mahkemenin veznesine mi yatıracağım doğru anlamışmıyım
:'( Evet doğru anlamışsınız
sabrınız için çok teşekkür ederim son sorum hesap numarasına yatırırsam nasıl açıklama yazmalıyım yatırırken
Mahkeme adı ve dosya nosunu yazıp vekalet ücreti yazsanız kafi