Babam çok az nafaka veriyor
01-02-1995 dogum tarihim annemle babam boşandılar 1 ay feln oldu ama uzun zamandır ayrı idiler annem daha önce kardşim ve benm için nafaka davası açmştı ve 125 er lira alıyorduk annmle babam anlaşmalı boşandı annem 4 kaltlı evimizi (evlilik zamanı içinde yapılmış olan ev ) babama verdi ve karşılınga bir miktar para aldı babamda annemizi ikna etmemiz için bize siz annenizi ikna edin bn bütün masraflarınızı karşılayacagım demişti ama geçen gün babama ben ünv okucam ( bu arada dersaneye gidiyorum lise mezunuym) bu para yetmiyor (her hafta yanna gitikçe bize 25 lira fln harçlık veriyor ama her haftada yanına gitmek zorunda kalıyoruz) dedim va eger annenizi bırakıp bnm yanıma gelirseniz ve annenizi silerseniz yardım ederim diyor ben de babama nafakayı yükseltmek için dava açmak istiyorum babam emekli ve çalışıyor bir tanede kiracsı var fakat maşının kredilere giittigini söylüyor şimdi ben ne yapabilirim kira sözleşmeside yok ve çalıştıgı yeride inkar edip çalışmıyorum diye bilir sizden bir tavsiye bekliyorum ... teşekkürler