Cevap: dava sonucu olur mu?
Yüzdeki yaralar sabit bir ize yol açmamış ise basit bir yaralama ise paraya çevrilebilir bir cezayı İkinizde ceza alırsınız, ama büyük ihtimal Hüküm açıklanmaz 5 yıl süreyle denetimli serbestlikten yararlanırsınız. 5 yıl kasıtlı bir suç işlemezseniz sabıkanıza bile işlenmez.
doktoruyla konuştum sabit değil dedi. bana da sabit diyor
En son mesajın tam anlaşılmıyor.. Eksiltili ve devrik cümle yazmazsan yazdıkların daha net anlaşılır.. Okul idaresi olaya el koymadı mı ? Teneffüste olmuş sanırım. Müdür başmuavinin anında gelip, sınıf öğrencileri dışarı çıkmadan, hepsine boş bir kağıt çıkartıp olay esnasında ne gördüklerini yazmasını istemelidir.. Bu işlem yapıldı mı?
Alıntı:
çilekkk rumuzlu üyeden alıntı
doktoruyla konuştum sabit değil dedi. bana da sabit diyor
Mahkeme dosyasında raporda vardır. BTM( Basit tıbbi müdahele ) ile iyileşir derse yukarıdaki yazdığım gibi olur.
Alıntı:
laruz rumuzlu üyeden alıntı
En son mesajın tam anlaşılmıyor.. Eksiltili ve devrik cümle yazmazsan yazdıkların daha net anlaşılır.. Okul idaresi olaya el koymadı mı ? Teneffüste olmuş sanırım. Müdür başmuavinin anında gelip, sınıf öğrencileri dışarı çıkmadan, hepsine boş bir kağıt çıkartıp olay esnasında ne gördüklerini yazmasını istemelidir.. Bu işlem yapıldı mı?
En azından başlığı bile, '' Adli yargıda zarar görür müyüm ?'' olarak yazabilirdin.
hayır hiç bir şekilde bu işlem yapılmadı. hatta kendisi direk okuldan çıktı. okul idaresi (müdür yardımcımız) beni çıkarmadı. derste hoca vardı ama teneffüs gireli 2 dk olmuştu sanırsam araya.
- - - Updated - - -
el koymaktan ziyade sadece konuşuldu. fakat davranışlarından değişme olmadı. biz sınıf hocamıza da söyledik o da halledersiniz siz diye sürekli örtbas etti.
Sen 18 yaşından küçük olduğun için, veli önce okul müdürlüğüne maduriyetinizi sonra da ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayrtinizi ifade eden dilekçe vermeniz gerekmekte idi..
bunu şu aşamada gerçekleştirebilir miyim? çünkü p.tesi savcılığa ifade vereceğim.
Okul yönetiminden Disiplin Kurulunun olayla ilgili çalışmasını isteyiniz. yönetmeliğe göre kurum bu işlemi sıcağı sıcağına yapmalı idi.. Okuldaki disiplinsizlik vakası adli yargıya doğrudan intikal ediyorsa.. Gerçekten düşündürücü.. Veliniz okul yönetimiyle konuşmalı,tercih etmelidir.. Ders öğretmeni ve Kurum amiri zarar görecebilir..