Hakem Hastane sonrası süreç hakkında.
Merhabalar. Bu forumda çok kişi bana yardımcı oldu, öncelikle teşekkür ediyorum. Davamın son aşamasını da hallettim Allah'ın izniyle. Pomem'den elenmiştim, davayı açtım, mahkemenin atadığı hakem hastaneye gittim ve bilirkişi olarak atanan doktorlardan "polis okulu öğrencisi olur" raporunu aldım. Hastane 10 gün içerisinde bu raporu mahkemeye iletmek zorunda (kararda yazıyordu bu). Şimdi bundan sonraki süreç nedir ve tahminen ne kadar sürer? İdari davalarda tecrübeli avukat abiler bilirler. Bu yıl okulların erken açılma ihtimali var. Ben 16 Nisan, yani Çarşamba günü hastane işimi hallettim. Bundan sonraki süreçte, davayı kazandığımı, yürütmenin durdurulmasıyle ilgili karar elime ne zaman ulaşır? Kaç gün sürer bu kararın çıkması?50 gün sürer mi sizce lehime bir kararın çıkması?
Cevap: Hakem Hastane sonrası süreç hakkında.
Benim kararım danıştay tarafından bozuldu polis memuru olduktan sonra şimdi tekrar ugraştırıyorlar sen sen ol yönetmeliğin aynısını yazdır raporuna yada düzeltir olay sıcak iken
Cevap: Hakem Hastane sonrası süreç hakkında.
Hocam ben "artroskopik girişim öğrenciliğe engeldir" maddesinden elendim. Hakem hastanede raporuma "tanısal artroskopi uygulanmıştır, herhangi bir operasyon söz konusu değildir, menisküsler tam ve sağlamdır. dolayısıyla pmyo öğrencisi olur" diye yazıldı. pomem öğrencisi olmama rağmen pmyo yazmışlar, ondan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da, şimdi sizlerin durumu beni kıllandırdı. Şu anda egm karara itiraz etmiş. O itiraz reddolunursa biraz rahatlarım belki. Ondan sonrası içinse senin okuldaki arkadaşın Kemal'in davasını takip edeceğim mecburen. Onun davasındaki gelişmeler beni de etkileyecek haliyle. Bu saatten sonra neyi nasıl düzelttireceğimi bilmiyorum. Artık ne oluyorsa olsun da ben de işime gücüme bakayım. Bir sürü iş fırsatını kaçırdık bu polis okulu yüzünden, kaçan fırsat da gelmiyor tekrar. 1-2 ay daha beklerim, olumsuz olursa da çizgiyi çeker önüme bakarım hocam. Yapacak bir şey yok.