Giyabimda Şahsiyet Zedeleyici Isnat Edilmesi Hk.
Degerli Hukukcu Arkadaslar,
Sizlere danismak istedigim onemli bir husus mevcut.
Yakin tarihte, kurucusu ve Yonetim Kurulu Baskani oldugum ve yillardir hic bir cikar gozetmeksizin, cesitli spesifik sartlarda insan hayati kurtardigim gonullu arama ve kurtarma derneginin Yonetim Kurulu secimi yapilacaktir. Bu surecte, demokratik hakkini kullanarak 1 uyemiz baskanlik icin aday olacagini aciklamis bulunmaktadir. Ancak uzucudur ki yillardir kendi yasantimdan taviz vererek ve cok severek gonullu olarak hayat kurtardigim bu dernegin yonetimine, benim karsimdaki aday olarak talip olan kisi ve Onunla birlikte Yonetim Kuruluna talip olan bazi sahislar, giyabimda, gecmiste bazi isletmelere egitim vererek oralardan ucret talep ettigimi ancak bu surecte dernegi kullandigimi, dernek faaliyetlerini kisisel menfaatlerim icin kullandigimi, diger uyeleri gizli gizli cagirarak Onlara beyan etmekteler.
Bugune dek uzerinden tek kurus menfaat edinmedigim, hatta her zaman cebimden harcama yaparak bir yerlere getirdigim bu dernekle alakali secim surecinden once, sahsiyetimi zedeleyici ve gercek olmayan soylemlerde bulunan bu kisileri bu davranislarindan caydirmak icin ne yapmam gerektigi hususunda, tecrube ve fikirlerinize ihtiyac duymaktayim.
Saygi ve selamlarimla,
F.I.
Cevap: Giyabimda Şahsiyet Zedeleyici Isnat Edilmesi Hk.
İspatlayabilecek gibiyseniz savcılığa şikayet edebilirsiniz tazminat davası açabilirsiniz yok bunları yapmak istemiyorsanız uyarmak istiyorsanız bu eylemlerine son vermelerini aksi halde saydığım haklarınızı kullanacağınıza dair noterden ihtar çekebilirsiniz