Kredİ borcu haczİ ve maaŞ haczİ
Kolay gelsİn yaklaŞik 3 yil once bir bankadan kredi Çektİm odeyemedim dun kapiya icra memurlari geldi ben annemlerle kaliorum uzerime olan hic bir mal yok Şimdi bi iŞe baŞladim ve bana baŞka bir bankadan tl hesabi acmami solediler acaba maaŞimi haczederlermi maaŞim 1800 tl ne kadarina el koyabilirler yada bizim eve haciz gelirmi ilk defa bole bir durumla karŞilaŞiyorum lutfen bilgi verirseniz Çok sevinirim teŞekkurler saygilar BU ARADA KAPIYA GELEN HACIZ MEMURLARINA KAPIYI ACMADIM
Cevap: Bankanın maaş hesabına bloke koyması maaş haczi
Selam kolay gelsİn ben uc yil once bir bankadan kredi aldim odeyemedim kapiya icra memurlari geldi evde yoktum annemlerle kaliorum benim uzerime hic bir mal yok bizim evi haczedebilirlermi yada benim baska bi bankaya yatan 1800 tl maasimi haczederlermi ne kadarini haczederler 2500 tl kredi cekmistim su an icin o borc 7500 tl civarinda ne olucak bilmiorm bilgilendirirseniz sevinirim
Kredİ borcu haczİ ve maaŞ haczİ
Selam kolay gelsin ben yaklaşık 3 yıl once bır bankadan 2500 tl cıvarı bı kredı cektım daha sonra yurtdışına cıktıım ıcın odeyemedım turkıyeye gelelı 5 ay oluyor muhtarlıktan ıkamet bıldırımı yaptıktan bır ay kadar sonra kapıya hacız memurları geldı evde yoktum kartlarını bırakmışlar.Şimdı sormak ıstedıgım şu benım uzerıme bır mal yok oturduum ev kıra kıra kontratı annemın uzerıne evdekı esyalarda onun uzerıne bızım eve hacız gelırmı??Bir diğer sorum ıse yenı ışe başladım maaşım başka bır bankaya tl olarak yatıcak maaşımın tumune hacız gelırmı yada kaçta kaçına gelır ılk defa bole bır durumla karşılaşıyorum aydınlatırsanız cok sevınıcem teşekkurler.
Cevap: Kredİ borcu haczİ ve maaŞ haczİ
Maaşınızın 1/4 ünden az olmamak üzere haciz uygulanabilir.
Cevap: Kredİ borcu haczİ ve maaŞ haczİ