-
Şirket devri
Değerli Dostlarım
Ben esasen edebiyat ile uğraşan biriyim. Kitap tasarımı redaktörlük v.s. Malum edebiyattan para kazanmak çok zor. Bundan bir buçuk sene önce bir yerde işe başladım. Çalıştığım fabrika da bir haftalığına boşanma davası v.s. gerekçeler ile bir şirketin yüzde yüz hissesi üzerime yapıldı. Fakat sonra ortadan kayboldular. Aradım taradım araştırdım. Adamları buldum şirketi üzerimden almalarını söyledim. Küfürleştik (tehditler ve istenen para kayıt altında) benden üzerine para vermemi söylediler. Ben maaşlarımı alamadığım gibi üzerine benden para istediler. Sigortam onların yan kuruluşunda halen kayıtta devam etmekte. Avukatı aradım sağolsun kendisi çok yardımcı oldu. Baskı altında imzaladığımı ve açılacak dava ile bunların ispatlanacağını (ki şahidim de var.) Hatta iki şahidim var. Yüksek oranda davayı kazanacağımızı söyledi. Allah razı olsun. İntiharı düşünürken kendisi umut oldu bana. Değerli dostlarım öncelikle sizleri rahatsız etti isem çok çok özür dilerim. Sorun şu benim bu davayı kazanma şansım var mı ? Şimdiden göstereceğiniz ilgi için teşekkür eder saygılarımı sunarım.
-
Cevap: Şirket devri
Değerli Dostlar yardım edebilecek fikir verecek biri var mı