Cevap: velayet kararina uymama
Alıntı:
ozge85 rumuzlu üyeden alıntı
herkese mrb. Benim sorum su yönde velayet i babasinda olan kızım için velayet in değiştirilmesi davasi açtım ve sonda karar cikti hakim velayeti bana verdi karar cikti ve almayaya tebliğ ettim kızım suna 6 yaşında ama eski eşim kararı almadığını ve kızımı getirmeyeceğini soyluyor. Icra ya başvurmak çok maliyetli olacağını söylediler bunun için ne gibi bir yol izleyebirim ne kadara maal olur hiç bi bilgim yok bana yol gösterirsenin ne yapmam gerekli bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2 yılı askin süredir kızımı göremiyorum.... şimdiden çok teşekkür ederim saygilarimla....
İnŞallah sorunuza cevap bulursunuz.arkadaŞlarimiz yardimci olacaktir.bende boŞanma aŞamasindayim.7 aylik kizim var.sİzİn kiznizi nasil babaya verdİler
Inşallah cnm benim boşanma davanın biraz sorunlu oldu anlaşmalı oldu eski eşim çok oyunlar oynadı bana protokol imzaladık yılda 3 ay bende kalacaktı anlaşmıştık ama karara uymadı 2 yıl önce tekrar dava açtım ve sonda kararda velayeti bana verdi hakim inşallah sizin içinde hakkınızda hakkınızda hayırlısı olsun
İlgili aile mahkemesi kaleminden dosyanıza bakarak eşinize tebligat yapılıp yapılmadığını öğrenin. Tebligat yapılmışsa çocuğunuzu alabilirsiniz.
İcra ile almanın masrafı ise bildiğim kadarı ile 150 TL civarında.
Önce Sıhhiye'deki adliyeden Aile mahkemesinden tebligat yapılıp yapılmadığını öğrenin, sonra Yenimahalle yolu üzerinde Sebze halinin yanında icra Müdürlüklerinin olduğu binada icra talebinde bulunun.
Çocuğunuz aynı şehirde ise daha kolay olacaktır.
Geçmiş olsun.
Cevap: Velayet kararina uymama
Cevabınız için çok teşekkür ederim sorunda aynı şehirde olmamamız kızım almayada ben ankaradayim kararı tebliğ için defterdarlığı belli bi miktar yurt disi tebligat ücreti ödedim tebliğ edildiğini biliyorum kalemde çalışan bayan yurt disi olmasından dolayı icranın masraflı olabileceğini söyledi tam anlamıyla ne kadar masraf öderim bilemediğim için icraya başvuru yapamadım...
almanya'dan turk icrasi ile cocuk falan alamazsiniz.. bosuna ugrasmayin bari..
Neden alamiyorum ne yapmam gerek peki türk vatandaşı ama kendisi boşanma davasında burda gerçekleşti
Cevap verecek kimse yokmu
Alman mahkemesinde dava acin.
Cevaplariniz için teşekkür ederim alman mahkemesine dava açmak için oraya gitmemmi gerekli