Avukatlar ve Mahkeme Hakkında
Merhaba arkadaşlar, bundan 3-4 yıl önceydi sanırım ablam eşinden boşanmıştı şiddetli geçimsizlik nedeniyle neyse, boşandıgı zaman şiddet uyguladigini söyledi bende bir sinirle ablamın eşinin facebook hesapını ele geçirdim ve yazişmalara baktım ve ablamı aldattıgını gördüm neyse boşanma davası açmiştik zaten elimde cok güzel bir köz geçmişti bunları bir güzel resimleyip avukata ilettim ve davayı kazandık cok masraf harçamiştik evlendiginde mahkeme 13 bin tl tazminaat istedi ve onayladı şimdi mesele şu bu dava tam 3.5 yıldır sürüyor avukata peşin para ödedik 2-3 bin tl para ödedik tanıdik bir avukat değil. Adama parayi peşin ödedikten sonra işi yavaşlatmaya başladı en fazla boşanma davası 1-2 yıl sürerken bizimki 3.5 yıl sürdü davayı kazandik tazminaatı ödemek zorunda ama bizim avukat o kişiyi arayarak şöyle demiş : Mahkeme sana bu tazminaat cezasın verdi ama sen bir üst mahkemeye giderek 6 ay daha uzatabilirsin bunu bi yerden ögrendik bu avukatin normalde bu olayi ilk bize söylemesi gerekirken gidip ona söylemiş :( bu sizce normal bişemi daha uzadikça uzuyor anlamadigim şey şu dava neden bukadar uzun suruyor bu normalmı veya avukattan kaynaklımı
Cevap: Avukatlar ve Mahkeme Hakkında
Çekişmeli boşanma davalarının 3-5 yıl sürmesi bu coğrafyada normaldir. İlk derece mahkemnesinin kararları süresi içinde temyiz edilebilir. Bu gizli bir bilgi değildir.
Ablanızın eşinin facebook hesabını ele geçirmeniz suçtur.
Bir hukuk formunda olduğunuzu hatırlatırım.
Cevap: Avukatlar ve Mahkeme Hakkında
Alıntı:
İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı
Çekişmeli boşanma davalarının 3-5 yıl sürmesi bu coğrafyada normaldir. İlk derece mahkemnesinin kararları süresi içinde temyiz edilebilir. Bu gizli bir bilgi değildir.
Ablanızın eşinin facebook hesabını ele geçirmeniz suçtur.
Bir hukuk formunda olduğunuzu hatırlatırım.
Haklısınız, ama öyle yapmasaydım aldattigini bile ögrenemezdik ki bu yönde şüphelerimiz vardı.
Yorum içni teşekkür ederim.