Cevap: Darp Nedeniyle Şikayet
bir şey olmaz dava açılır geriye dönük olarak bir suç işlememiş isen 5 yıl denetimli serbestlik verir . 5 yıl içinde tekrarlarsan para cezası yersin o kadar. iyi günler...
Alıntı:
gokhanay rumuzlu üyeden alıntı
bir şey olmaz dava açılır geriye dönük olarak bir suç işlememiş isen 5 yıl denetimli serbestlik verir . 5 yıl içinde tekrarlarsan para cezası yersin o kadar. iyi günler...
Kardeşim b u ne rahatlık ?. bisey olmaz 5 yıl denetimde olursun. suç işlersen para cezası ödersin o kadar diye birşey olur mu? sonuçta sicilde görünüyor böyle şeyler , ayrıca insanın işlemediği bir suçtan dolayı ceza alması kadar büyük bir olay yokdur hukukda
bende lise öğrencisi 17 yaşındayım. 1 yıldan beri arkadaşımdan sözlü olarak tahrik ediliyordum her lafıma atlıyor ot oluyordu. hiç bir şekilde karşılık vermedim bugüne kadar. hep terbiyemi korudum. en son bir olay oldu yakın arkadşımı ilgilendiriyordu fakat sinirim çok bozulmuştu hakkında konuşmamasını söyledim sakin bir dilde bir küfür etmeden. bana bağırmaya başladı sus kapa çeneni dedi bende sen kime bağırıyorsun dıye yanına yurüdüm buda bana sana dıye pislikçe gülümsede o sırada tam saçını çekmek için elimi uzattım kafasına herkes araya girdi bir şey yapamadım ama ı sırada yuzu czmiş direk darp raporu almış şikaet etmiş. bende de çizikler vardı bende darp raporu oldum. şuan bana daav açıcak gibi görünüyor. sonuç neolur. sicilime işlermi. bugüne kadarhiç bir suça karışmadım. derslerim gayet ıyı.
çok teşekkür ederim. kesinlikle hak veriyorum. bende aynı şeyi planlıyordum kafamda yine de emin olmak istedim.hayırlısı olur inşallah :)
Alıntı:
ballards rumuzlu üyeden alıntı
Kardeşim b u ne rahatlık ?. bisey olmaz 5 yıl denetimde olursun. suç işlersen para cezası ödersin o kadar diye birşey olur mu? sonuçta sicilde görünüyor böyle şeyler , ayrıca insanın işlemediği bir suçtan dolayı ceza alması kadar büyük bir olay yokdur hukukda
Kardeşim bu max idi olabilecek şeylerin en kötüsü darp raporu hiçbirşey yok bu adam o dava devam etse ben yapmadım dese şahit gösterse bitti başka bişey yapmasına gerekte yok... Birşey olmaz dememin sebebi budur...